Εντείνει τις προσπάθειές του για ενδυνάμωση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής ο Τάσος Μπαρτζώκας


Δελτίο Τύπου από βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Τάσο Μπαρτζώκα: Στην Πυροσβεστική και το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας βρέθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, στο πλαίσιο της έντονης κινητοποίησής του, για ενδυνάμωση των Υπηρεσιών, καταγραφή των προβλημάτων και εξεύρεσης λύσεων, αλλά και συνεργασίας με τις αρμόδιες αρχές για την ασφάλεια των πολιτών.

Με το Διοικητή της Π.Υ. Αλεξάνδρειας Γρηγόρη Γερόπουλο και τον Υποδιοικητή Χρήστο Αρβανιτίδη, ο Βουλευτής συζήτησε για ζητήματα προσωπικού, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην ανάγκη μεταπήδησης της Πυροσβεστικής Αλεξάνδρειας από κατηγορία Δ´ σε Γ´, προκειμένου να μη γίνονται μεταθέσεις και αποδυναμώνεται η Υπηρεσία. Επιπρόσθετα, κατέγραψε όλες τις ανάγκες σε εξοπλισμό, καθώς και τις κτιριακές ενέργειες, που απαιτούνται για την αναβάθμιση του κτιρίου και δεσμεύθηκε, ότι θα μεσολαβήσει για την άμεση υλοποίηση τους, όπως έχει πράξει κατά το παρελθόν.

Παράλληλα, ο Τάσος Μπαρτζώκας επανέφερε το ζήτημα της δημιουργίας  Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη Βεργίνα και εξέτασε με τους Υποδιοικητές, σχετικές ανάγκες για δημιουργία Κλιμακίου, σε άλλες περιοχές, όπως πχ στην Εγνατία Οδό. 

Στο ίδιο καλό κλίμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Βουλευτή, στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας. Συνεχάρη τον Υποδιοικητή του Τμήματος και το Διοικητή Ασφάλειας, για την αξιοποίηση και την ετοιμότητα των νέων ομάδων ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ, οι οποίες συνέβαλαν στη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας, των πολιτών της Αλεξάνδρειας, ζήτημα για το οποίο είχε παρέμβει έγκαιρα και καταλυτικά ο Τάσος Μπαρτζώκας. Από τη μεριά του, ο Βουλευτής διαβεβαίωσε ότι στέκεται έμπρακτα δίπλα τους, γιατί η ασφάλεια των πολιτών είναι μεγάλη προτεραιότητά του.


 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο