Επίσημη συμμετοχή του Δ. Αλεξάνδρειας στην 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία της Π.Ο.Σ.Ε.Α.: Κάλεσμα δημοτών για συμμετοχή στην εκδήλωση


Δελτίο Τύπου: Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, υποδέχεται την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 μ.μ. τη «φλόγα της αγάπης» της 20ης Λαμπαδηδρομίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α) και καλεί τους δημότες να συμμετέχουν στην εκδήλωση αυτή.

Ο θεσμός της λαμπαδηδρομίας αποτελεί μια γιορτή, που διοργανώνει η Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Η «φλόγα της αγάπης» όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται, περνάει από όλες τις πόλεις της Ελλάδας, μέσα από ένα κλίμα γιορτής για να μεταδώσει το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η άφιξη της φλόγας θα γίνει στο χώρο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου (οδός Βεροίας)

Θα ακολουθήσει λαμπαδηδρομία με μοτοσικλετιστές, ποδηλάτες, αθλητές, εθελοντές και πολίτες, επί των οδών: Βεροίας- Ναούσης- Δ. Βετσοπούλου – Θεμιστοκλή Σοφούλη και θα καταλήξει στο χώρο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου, όπου θα πραγματοποιηθεί άναμμα του βωμού.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας, το οποίο θα παρέχει υγειονομική κάλυψη κατά την πορεία της Λαμπαδηδρομίας και καθ΄ όλη τη διάρκειά της.

Επίσης στην εκδήλωση θα συμμετέχουν Αθλητικοί Σύλλογοι, Ομάδες και Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών του ευρύτερου Δήμου Αλεξάνδρειας.

Παράλληλα την ημέρα της εκδήλωσης, το Κοινωνικό Φαρμακείο του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου μας, καλεί τους δημότες να προσφέρουν:

Φάρμακα

παυσίπονα
αντιπυρετικά
αντιφλεγμονώδη
Παραφάρμακα

οινόπνευμα
αντισηπτικά
Betadine sol. (υγρό)
υποσέντονα και γάζες
προκειμένου να ενισχυθεί η λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Αλεξάνδρειας, που στόχο έχει την στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, οι οποίοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην αγορά φαρμάκων.

Ο Αντιδήμαρχος του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού
Δριστάς Στέφανος 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο