"Επιταγή" 32.140 ευρώ παρέδωσε ο Π.Σ. Πατρίδας στα "Παιδιά της Άνοιξης" από την συναυλία αλληλεγγύης - Ξενάγηση στο υφιστάμενο ΚΔΗΦ (φώτο - βίντεο)


Χρηματικό ποσό που δεν περίμεναν ούτε στις πιο αισιόδοξες προβλέψεις τους οι διοργανωτές κατάφερε να συγκεντρώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας "Ευστάθιος Χωραφάς" για λογαριασμό του Συλλόγου "Τα Παιδιά της Άνοιξης", με σκοπό την ανέγερση του νέου Κέντρου Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) του Συλλόγου στην Πατρίδα Βέροιας. 

Όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο ΚΔΗΦ των "Παιδιών" στην Αλεξάνδρεια το πρωί της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου 2022 ο Αντώνης Καγκελίδης, πρόεδρος του Π.Σ. Πατρίδας, το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε από την συναυλία αλληλεγγύης με τους Ν. Κουρκούλη και Κ. Κελεκίδου στις 7 Σεπτεμβρίου (εισιτήρια, κατανάλωση, δωρεές - χορηγίες) και παραδίδεται στα "Παιδιά της Άνοιξης" ανέρχεται στις 32.140 ευρώ!!!

Όπως γίνεται αντιληπτό, το ποσό αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την αποπεράτωση των εργασιών και προέκυψε χάρη στην συνδρομή των απλών πολιτών, αλλά και των χορηγών της βραδιάς. 


Εκ μέρους των "Παιδιών της Άνοιξης", τόσο η πρόεδρος του Συλλόγου Νόρα Σαρκατζή, όσο και παλαιός πρόεδρος και σημερινός αντιπρόεδρος Νίκος Εμμανουήλ εξέφρασαν τις ευχαριστίες εκ μέρους όλων, τόσο προς τον Σύλλογο της Πατρίδας, όσο και προς τους χορηγούς, τους απλούς πολίτες που προσήλθαν στην συναυλία, στα ΜΜΕ που την πρόβαλαν, αλλά και φυσικά τον μέγα χορηγό του Συλλόγου, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, που αποτελεί τον βασικό χρηματοδότη της νέας προσπάθειας (αποκλειστικό χρηματοδότη άλλωστε της υφιστάμενης δομής). 

Παρών στη συνέντευξη ήταν και ο πρόεδρος της Κοινότητας Πατρίδας Γιάννης Σιδηρόπουλος, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου, καθώς και μέλη του Συλλόγου της Πατρίδας, αλλά και των "Παιδιών της Άνοιξης", τα οποία συνέδραμαν ποικιλοτρόπως στην όλη διοργάνωση. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ωφελούμενοι του κέντρου κράτησαν με χαρά την "επιταγή" των 32.140 ευρώ που παρέδωσε ο Σύλλογος της Πατρίδας στα "Παιδιά της Άνοιξης". 

Όπως αναφέρθηκε κατά τη συνέντευξη, ο λόγος που ανακοινώθηκε το ακριβές ποσό των χρημάτων είναι για να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και για να ξέρουν οι πολίτες ότι ακόμα και το τελευταίο ευρώ κάθε δωρεάς αξιοποιείται προς όφελος των Παιδιών και υπέρ του μεγάλου στόχου της αποπεράτωσης του νέου ΚΔΗΦ στην Πατρίδα. 

Μετά τη συνέντευξη Τύπου είχαμε την χαρά να ξεναγηθούμε στις εγκαταστάσεις του υπάρχοντος ΚΔΗΦ στην Αλεξάνδρεια, να μιλήσουμε τα παιδιά και τους εκπαιδευτές και να μάθουμε από τους υπεύθυνους του Συλλόγου για την όλη λειτουργία του Κέντρου. 

Δείτε το βίντεο από την παράδοση της "επιταγής" και την ξενάγηση και σχετικές φωτογραφίες:


 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο