Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς


Μήνυμα Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς:
 
Σε λίγες μέρες αναμένεται η έναρξη της σχολικής χρονιάς. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους γονείς και κηδεμόνες, τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς και όλους τους εμπλεκόμενους στην εκπαιδευτική διαδικασία ότι δουλέψαμε εντατικά όλο το καλοκαίρι προκειμένου να διασφαλίσουμε την ομαλή εκκίνηση του σχολικού έτους. 

Χάρη στις έγκαιρες προσλήψεις 200 περίπου μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών στη Γενική Παιδεία και την Ειδική Αγωγή,  και μελών ειδικού βοηθητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού, έχει καλυφθεί η συντριπτική πλειονότητα των κενών στα σχολεία μας. Επιπλέον, έχει εγκριθεί ήδη η λειτουργία του συνόλου των ολιγομελών τμημάτων στα γυμνάσια και τα λύκεια αρμοδιότητάς μας και όλων (πλην ενός) στα Επαγγελματικά Λύκεια. Επιπρόσθετα, ενισχύεται ο θεσμός της μαθητείας με την οποία επιτυγχάνεται η συνεργασία εκπαιδευτικής δομής – εργοδότη, αναβαθμίζονται και πιστοποιούνται οι γνώσεις των μαθητευομένων και αποτελεί δικλείδα ασφαλείας για την ορθή εφαρμογή της διαδικασίας τόσο στο σχολείο όσο και στο χώρο εργασίας. 
 
Με ενισχυμένο έμψυχο δυναμικό, αγαστή συνεργασία με τις δημοτικές αρχές και τις σχολικές επιτροπές και διάθεση συνεργασίας με τους φορείς και την ευρύτερη τοπική κοινωνία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τις διευθύντριες και τους διευθυντές των σχολείων και όλους όσους συνέβαλαν στην άριστη προετοιμασία των σχολείων και να ευχηθούμε καλή και γόνιμη σχολική χρονιά στις μαθήτριες και τους μαθητές μας. Θα βρισκόμαστε στη διάθεση γονέων, κηδεμόνων, συναδέλφων αλλά και φορέων και της κοινωνίας γενικότερα για οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν προκύψει αλλά και για προτάσεις και συνέργειες με γνώμονα και στόχο το καλύτερο για τα παιδιά μας.  
 
Καλή σχολική χρονιά σε όλους! 
 
Ο Διευθυντής της ΔΔΕ Ημαθίας
 Αθανάσιος Δ. Αλατζόγλου
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο