Ο Άγγελος Τόλκας για την επίσκεψη Τσίπρα στην Ημαθία


Δήλωση του Βουλευτή Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Άγγελου Τόλκα:

Η υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στην Ημαθία ήταν θέρμη και δυναμική. 

Οι Ημαθιώτισσες και οι Ημαθιώτες απέδειξαν ότι δεν αντέχουν πια τις πολιτικές αυτής της κυβέρνησης και ότι ζητούν πολιτική αλλαγή. 

Στην αγορά της Βέροιας έμποροι της πόλης, καταστηματάρχες, νέοι άνθρωποι, φορείς και πολλοί ακόμη συμπολίτες μας μετέφεραν την αγωνία τους για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται και για το ράλι ακρίβειας που σαρώνει τα πάντα και δεν αφήνει τα νοικοκυριά να προμηθευτούν ούτε τα βασικά. Για τους υπέρογκους λογαριασμούς στο ηλεκτρικό ρεύμα και τις τιμές στην ενέργεια που στραγγαλίζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Για τις ανατιμήσεις σε καύσιμα και βασικά είδη πρώτης ανάγκης.

Συζήτηση για τα αγροτικά έγινε στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νάουσας με τα στελέχη του αγροτικού χώρου να περιγράφουν τα δυσεπίλυτα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τη φετινή παραγωγή αλλά και με το μέλλον της αγροτικής παραγωγής στην Ημαθία. Για το τεράστιο κόστος στα λιπάσματα, στα αγροεφόδια, στις ζωοτροφές και στο πετρέλαιο, που βυθίζει στην απόγνωση αγρότες και κτηνοτρόφους. Για τις οφειλές των ΤΟΕΒ προς τους παρόχους ενέργειας, που δημιουργούν άμεσο κίνδυνο να μείνουν οι καλλιέργειες χωρίς άρδευση.  

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στα προβλήματα που δημιουργεί στη χώρα η Κυβέρνηση του κου Μητσοτάκη, την μεροληπτική πολιτική υπέρ λίγων και ισχυρών, την αντίσταση που προβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ εντός κι εκτός Βουλής για την ανατροπή αυτής της κατάστασης και κάλεσε όλους τους πολίτες σε συστράτευση για μια νέα προοδευτική διακυβέρνηση που θα αλλάξει δομές και θα αναδιανείμει πλούτο και ευκαιρίες.

Παράλληλα ειδική αναφορά έκανε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ημαθία, την διαρκή εγκατάλειψη και περιθωριοποίησή της, το πάγωμα όλων των μεγάλων έργων και υποδομών, την αδιαφορία της Κυβέρνησης για την αγροτική πολιτική.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη που εκφράζει την πλατιά κοινωνική πλειοψηφία. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι έτοιμος να αναλάβει την μεγάλη ευθύνη. Να κλείσει τις πληγές της κοινωνίας, να αποκαταστήσει τις αδικίες, να τερματίσει την παρακμή. Καλούμε όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες να συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο