Ο Δήμος Βέροιας στο Φεστιβάλ «Ημέρες Γαστρονομίας 2022» στο Ηράκλειο


Από το Δήμο Βέροιας: Απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του Δήμου Βέροιας στο Φεστιβάλ «Ημέρες Γαστρονομίας 2022» στο Ηράκλειο που έλαβε χώρα από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου δηλώνει ο Δήμος Βέροιας μέσω του Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Λάζαρου Ασλανίδη.

Συμμετέχοντας στο ομαδικό εγχείρημα «Ημαθία Quality» με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, των Δήμων Βέροιας, Αλεξάνδρειας, Ηρωικής πόλης της Νάουσας και του Επιμελητηρίου Ημαθίας, τόσο ο Δήμος όσο και η Περιφερειακή Ενότητα είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους Ηρακλειώτες τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και το τουριστικό προϊόν της Βέροιας και της Ημαθίας, μέσα από μια σειρά εξαιρετικών εκδηλώσεων και δράσεων. 

Πρόκειται για μια ομαδική προσπάθεια που έφερε κοντά τους Δήμους και την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, το Επιμελητήριο Ημαθίας, την Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας, τον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Βέροιας, επαγγελματίες της Ημαθίας από τον χώρο της εστίασης και του τουρισμού, παραγωγούς τοπικών προϊόντων και πολιτιστικούς συλλόγους.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βέροιας κ. Λάζαρος Ασλανίδης θα ήθελε να ευχαριστήσει για την πρωτοβουλία και την άριστη διοργάνωση και συνεργασία τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, κ. Παναγιώτη Γκυρίνη και τον Δήμαρχο Ηρωικής πόλης Νάουσας, κ. Νικόλα Καρανικόλα. Επίσης απευθύνει ευχαριστίες σε όλους τους εκπροσώπους των επαγγελματικών και πολιτιστικών φορέων που συμμετείχαν στην εξαιρετική αυτή κοινή προσπάθεια για την προώθηση του προορισμού Ημαθία. 

«Μια τέτοια ενέργεια προσθέτει ακόμη ένα λιθαράκι για την μελλοντική από κοινού συντονισμένη προσπάθεια των φορέων της Ημαθίας μέσα από ένα όργανο όπως ο Οργανισμός Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης για την άριστη φιλοξενία και για την τιμή που μας έκαναν, η Ημαθία να είναι η τιμώμενη περιοχή του Φεστιβάλ» καταλήγει ο κ. Ασλανίδης.


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο