Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια στο πλαίσιο επιτακτικών έργων οδοποιίας - αποκατάστασης οδοστρώματος


Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκε: Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη  των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια  εργασιών οδοποιίας - αποκατάστασης οδοστρώματος, σε τμήμα οδοστρώματος στην  διασταύρωση των οδών Εθν. Αντίστασης με Μακεδονομάχων στην πόλη της Αλεξάνδρειας, αποφασίζουμε...

Α. 1η ΦΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ:  
1. Την απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, σε τμήμα της οδού  Μακεδονομάχων, από την συμβολή της με την οδό Ταγμ. Γεωργούλη έως την συμβολή της  με την οδό Εθν. Αντίστασης, σύμφωνα με α/α 3 εγκεκριμένη μελέτη.  
2. Την απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, σε τμήμα της οδού Σχολείων από την συμβολή της με την Ανώνυμη οδό 2 έως την συμβολή της με την οδό  Μακεδονομάχων, σύμφωνα με α/α 3 εγκεκριμένη μελέτη.  
3. Την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων από το εναπομένον ρεύμα κυκλοφορίας, λόγω  αποκλεισμού του έτερου, στην οδό Εθν. Αντίστασης (διασταύρωση με οδό Μακεδονομάχων), στο ρεύμα κυκλοφορίας από την οδό Δ. Βετσοπούλου προς την οδό 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με α/α 3 εγκεκριμένη μελέτη.  

Β. 2η ΦΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ:  
1. Την απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων, σε τμήμα της οδού  Μακεδονομάχων, από την συμβολή της με την οδό Ανώνυμη οδό 1 έως την συμβολή της με  την οδό Εθν. Αντίστασης, σύμφωνα με α/α 3 εγκεκριμένη μελέτη.  
2. Την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων από το εναπομένον ρεύμα κυκλοφορίας, λόγω  αποκλεισμού του έτερου, στην οδό Εθν. Αντίστασης (διασταύρωση με οδό  Μακεδονομάχων), στο ρεύμα κυκλοφορίας από την οδό 28ης Οκτωβρίου προς την οδό Δ. Βετσοπούλου, σύμφωνα με α/α 3 εγκεκριμένη μελέτη.  

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν την Τετάρτη 21-09-2022 κατά τις  ώρες 08:00΄ έως 19:00΄. 

Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις  παραπάνω οδούς θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών. Τα μέτρα που θα λαμβάνονται θα ισχύουν από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων σήμανσης.  

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο