Στον ΣΟΦΨΥ Ημαθίας ο Απόστολος Βεσυρόπουλος


Τον ΣΟΦΨΥ Ημαθίας επισκέφθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 ο υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, προκειμένου να συναντηθεί με την διοίκηση του Συλλόγου, μέλη και τους λήπτες των υπηρεσιών του Συλλόγου για να ενημερωθεί και να συζητήσει για το ευαίσθητο θέμα της ψυχικής υγείας. 

Σε σχετικό δελτίο Τύπου του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας αναφέρεται:

Το πρωί του Σαββάτου 24/9, είχαμε τη χαρά να επισκεφθεί το Κέντρο Υποστήριξης του Συλλόγου μας ο Υφυπ. Οικονομικών και Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.

  Στη συνάντησή του με το Δ.Σ. , μέλη και λήπτες, ο κ. Βεσυρόπουλος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας Γιώργο Σαλιάγκα για τις προσφερόμενες υπηρεσίες ψυχικής υγείας του Κέντρου Υποστήριξης, τις δράσεις για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για την καταπολέμηση του στίγματος, τα γενικότερα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζουν οι λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας και οι οικογένειες - φροντιστές τους και τα ειδικότερα προβλήματα του Κέντρου.

Ακολούθησε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση με όλους τους παριστάμενους σχετικά με τα θέματα της ψυχικής υγείας.

Από την πλευρά του ο κ. Βεσυρόπουλος συνεχάρη τους ανθρώπους του Συλλόγου για το σημαντικό έργο που προσφέρουν , δήλωσε την έμπρακτη στήριξή του καθώς και την προώθηση των θεμάτων που τέθηκαν για τη συνεχή, μεγαλύτερη και ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας από το Κέντρο Υποστήριξης.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Βεσυρόπουλο για την επίσκεψη, την ουσιαστική και εποικοδομητική συνάντηση μαζί του.

Το Δ.Σ.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο