Το Πρόγραμμα Κίνησης του Μητροπολίτη Βέροιας (29/9-7/10)


Από τη Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη.

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Μακάριοι οἱ πραεῖς ὅτι αὐτοί κληρονομήσουσι τήν γῆν» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας με την ευκαιρία της ενάρξεως της νέας κατηχητικής χρονιάς. Στο τέλος θα επιδώσει τα διοριστήρια στους Κατηχητές και τους Κυκλάρχες της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

To διήμερο 1 και 2 Οκτωβρίου κατόπιν αδελφικής προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου θα μεταβεί στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, όπου θα προεξάρχει της τοπικής εορτής πάντων των εν Τρίκκη Αγίων.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» Ναούσης θα παραστεί και θα χαιρετίσει την τιμητική εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως και του «Ιδρύματος Μητροπολιτικόν Κέντρον Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» για τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της ηρωικής πόλεως.

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου. Στο τέλος θα τελέσει μνημόσυνο για τα κοιμηθέντα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Βεροίας.

Από τις 4 έως τις 7 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στην Αθήνα, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο