Διπλή βράβευση του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας στα Healthcare Business Awards 2022


ΔΤ: Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο βραβείο τιμήθηκε ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας στα φετινά Βραβεία Υγείας σε μια μεγάλη τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 στο Sofitel Athens Airport.

Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία "Δράσεις με στόχο την ενημέρωση - ευαισθητοποίηση και πρόληψη" και το ασημένιο στην κατηγορία "Δράσεις υποστήριξης - εκπαίδευσης μελών" για τις δράσεις του Κέντρου Υποστήριξης Ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές Βέροιας που λειτουργεί ο Σύλλογος.

Τα βραβεία παρέλαβε από τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ Αθανάσιο Θεοχάρη ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Σαλιάγκας, ο οποίος στο χαιρετισμό του τόνισε ότι "η τιμητική αυτή διάκριση είναι μια ηθική επιβράβευση που μας δίνει τη δύναμη και το κουράγιο στις οικογένειες, στους φροντιστές και στους λήπτες υπηρεσιών ψυχικής να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και τον αγώνα μας για Ψυχική Υγεία για Ολους".

Τα Healthcare Business Awards διοργανώθηκαν για 7η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα από τη BOUSSIAS. Στα Healthcare Business Awards διακρίθηκαν και φέτος οι επιχειρήσεις του κλάδου υγείας και φαρμάκου, που επένδυσαν σημαντικά στην καινοτομία, την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια και συνεισέφεραν έμπρακτα στην ελληνική κοινωνία. Ταυτόχρονα βραβεύονται τα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία, οι φορείς, οι σύλλογοι ασθενών, καθώς και επιστημονικοί και ερευνητικοί οργανισμοί που διακρίθηκαν για την επιστημονική και κοινωφελή δράση τους, προάγοντας την πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση νοσημάτων και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των ασθενών. 

Σημειώνεται ότι και φέτος ο διαγωνισμός εμπλουτίστηκε με νέες κατηγορίες υποψηφιοτήτων, αναδεικνύοντας επιχειρήσεις και οργανισμούς που συνεισέφεραν σημαντικά στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19, αλλά και επένδυσαν στην πρωτοπορία και τη τεχνολογία αιχμής στον τομέα της διάγνωσης και θεραπείας ασθενειών. Το έργο της κριτικής επιτροπής ήταν φέτος ιδιαίτερα δύσκολο, γιατί όλες οι υποψηφιότητες είχαν να επιδείξουν υψηλό επίπεδο, ποιότητα και καινοτομία.

Το Δ.Σ. του ΣΟΦΨΥ ΗΜΑΘΙΑΣ ευχαριστεί τους συνεργάτες επιστήμονες επαγγελματίες ψυχικής υγείας του Κέντρου, τους συνεργάτες του Διοικητικού προσωπικού και όλους όσους στηρίζουν το Κέντρο Υποστήριξης, γιατί σε αυτούς ουσιαστικά ανήκουν τα βραβεία.

Το Δ.Σ.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο