Φρόσω Καρασαρλίδου: Περιοδεία με τον Αλέξη Τσίπρα στην Agrotica


«Εθνική οικονομία χωρίς ισχυρό αγροδιατροφικό τομέα θα είναι πάντα σε έναν φαύλο κύκλο. Χρειαζόμαστε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους και έχουμε υποχρέωση να τους στηρίξουμε.» Αυτό τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην περιοδεία που έκανε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στα περίπτερα της φετινής έκθεσης Agrotica, συνοδευόμενος από τη Φρόσω Καρασαρλίδου.

Ο τέως πρωθυπουργός άκουσε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες συμμετεχόντων και επισκεπτών στην έκθεση, απαντώντας ότι έχει πλήρη γνώση του αδιεξόδου στο οποίο βρίσκονται. Τους προέτρεψε δε να ενημερωθούν για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στον αγροτικό τομέα, που έχει ικανές και πειστικές απαντήσεις και προτάσεις για να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Από την πλευρά της η Φρόσω Καρασαρλίδου δήλωσε:
«Υπάρχει γενική κατακραυγή στον κλάδο. Οι αγρότες στην Ημαθία, όπως και παντού στη χώρα, αδυνατούν πλέον να επιβιώσουν και να συνεχίσουν να παράγουν. Η αισχροκέρδεια στην παραγωγή ενέργειας δεν έχει προηγούμενο, όπως και η πλήρης αδιαφορία της κυβέρνησης να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται γύρω από αυτόν. Η χώρα πριν από τρία χρόνια ήταν 17η στην ακρίβεια του ρεύματος στην Ευρώπη, σήμερα είναι πρώτη και χειρότερη στην Ε.Ε.! Αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική δεν θα έχουμε πλέον παραγωγούς στη χώρα μας. Κάποιοι κερδίζουν δισεκατομμύρια και κάποιοι δεν αντέχουν να επιβιώσουν. Είναι απαραίτητο να υπάρξουν άμεσα παρεμβάσεις για την προστασία του κόσμου της παραγωγής και των κτηνοτρόφων.»
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο