Υπογράφτηκε Σύμφωνο Συνεργασίας Φορέων της Βέροιας με σκοπό την κοινή δράση για το καλό της πόλης


Σύμφωνο συνεργασίας, με σκοπό τον κοινό σχεδιασμό και την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων για την προβολή της πόλης και  της αγοράς, συνυπέγραψαν οι εκπρόσωποι πέντε φορέων της Βέροιας την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022. 

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Επαγγελματιών Βιοτεχνών και  Εμπόρων Βέροιας Λάζαρος Ασλανίδης, η Πρόεδρος του  Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού  Ενδιαφέροντος Κώστας Σαμανίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών  Βέροιας Τάσος Παγούρας  και εκ μέρους της ΠΑΕ Βέροιας ο Αντιπρόεδρος  Στέφανος Αποστολίδης συνυπέγραψαν ενώπιον των τοπικών ΜΜΕ Σύμφωνο Συνεργασίας, το οποίο θέτει την βάση για συνεργασία όλων σε θέματα κοινωνικά, οικονομίας, τουρισμού, πολιτισμού και αθλητισμού. 

Ως πρώτη "εφαρμογή" της Συνεργασίας είναι η κυκλοφορία το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα μίας κάρτας, αξίας 20 ευρώ, της οποίας ο κάτοχος συμβάλει στον "κουμπαρά" που θα προορίζεται για κοινωνικές δράσεις, δώρα στους πολίτες, αλλά και ενίσχυση της ομάδας της Βέροιας. Ανταποδοτικά, οι κάτοχοι αυτής της κάρτας θα έχουν εκπτώσεις σε εμπορικά καταστήματα και υπηρεσίες, θα έχουν ξεχωριστή κερκίδα στο γήπεδο της Βέροιας και θα παρακολουθούν δωρεάν τους εντός έδρας αγώνες της "Βασίλισσας" κ.α.

Για τις δράσεις που σχεδιάζονται θα υπάρχουν ανακοινώσεις στον Τύπο, ενώ θα δημιουργηθεί ιστοσελίδα και εφαρμογή για κινητά, όπου θα λαμβάνονται όλες οι πληροφορίες. 

Δείτε το σχετικό βίντεο από την παρουσίαση της δράσης και την υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας:



Το κείμενο του Συμφώνου Συνεργασίας:

ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στη  Βέροια  σήμερα , Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 τα εξής συμβαλλόμενα μέρη: 

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Επαγγελματιών Βιοτεχνών και  Εμπόρων Βέροιας, κ. Λάζαρος Ασλανίδης , η Πρόεδρος του  Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κα Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου , ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού  Ενδιαφέροντος κ. Κωνσταντίνος Σαμανίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών- Ζαχαροπλαστών  Βέροιας κ. Αναστάσιος Παγούρας  και εκ μέρους της ΠΑΕ Βέροιας ο Αντιπρόεδρος  κ. Στέφανος Αποστολίδης συμφώνησαν να προχωρήσουν από κοινού στην υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας. 

Το παρόν Σύμφωνο Συνεργασίας με τους άνω φορείς βασικό στόχο έχει τον κοινό σχεδιασμό και την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με σκοπό την προβολή  της πόλης και  της αγοράς. 

Έτσι οι προαναφερόμενοι φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους  με προτεραιότητα την εξωστρέφεια  και την καλύτερη προσέγγιση τους με την κοινωνία , κάνοντας αισθητή την παρουσία τους στο ευρύ κοινό  που θα συμμετέχει ενεργά σ’ όλες τις δράσεις  μέσα από τις οποίες θα δημιουργηθεί  μια νέα δυναμική γενιά φιλάθλων  που θα έρθουν πιο κοντά με την ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ Βέροιας

Ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων συμφωνείται από κοινού κατατίθενται εγκαίρως και για κάθε δράση θα επισυνάπτεται  αναλυτικά ο προϋπολογισμός. 

Οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση προέρχεται  από φορείς ή Ιδιώτες θα πρέπει να συναποφασίζεται και να καταγράφεται το ποσό.  Οι εκπρόσωποι των  συνεργαζόμενων φορέων θα πρέπει να είναι γνώστες για οποιαδήποτε οικονομική κίνηση (έσοδα-έξοδα δράσεων).  

Το παρόν Σύμφωνο Συνεργασίας τυπώθηκε σε 5  Αντίτυπα

Τα συμβαλλόμενη μέρη:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΑΘΗΝΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΤΣΙΠΟΥΡΙΔΟΥ

  ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΜΑΝΙΔΗΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ –ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ  ΒΕΡΟΙΑΣ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΓΟΥΡΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑΣ
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο