Κάλεσμα του Βουλευτή Άγγελου Τόλκα προς όλους τους προοδευτικούς ψηφοφόρους της Ημαθίας να απομακρύνουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη


Μήνυμα προς τους κεντρώους και δημοκράτες πολίτες της Ημαθίας, τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να εξαπατήσει παριστάνοντας τον κεντρώο πολιτικό, απηύθυνε ο Βουλευτής Άγγελος Τόλκας, μέσω συνέντευξής του στο ATLAS TV.  

Ο κ. Τόλκας δήλωσε χαρακτηριστικά: 

«Στην δημοκρατία όταν λες να πέσει φως παντού, σημαίνει ότι θέλεις να ανεβάσεις το επίπεδό της. Το επίπεδο της δημοκρατίας δεν ανεβαίνει μόνο με τις υποχρεωτικότητες και όσα προβλέπει ο νόμος.  Όταν λες ότι κάτι θέλεις να το κανείς καλύτερο, βοηθάς κιόλας να γίνει. Κάνεις καλύτερο κάτι όχι όταν έρχεσαι μέσα στην εξεταστική επιτροπή και λες εμείς είμαστε δεκαπέντε εσείς είσαστε έντεκα έχουμε δίκαιο γιατί είμαστε περισσότεροι. Αυτό είναι αυταρχική υποβάθμιση της δημοκρατίας, είναι υποβάθμιση της λειτουργίας της βουλής, είναι επιβεβαίωση της εξαπάτησης όλου εκείνου του κεντρώου χώρου που ο κος Μητσοτάκης θέλησε να παρασύρει μαζί του από το 2019 και μετά. 
Και το λέω αυτό για ένα παρά πολύ συγκεκριμένο λόγο. 
Ο κόσμος μπορεί να μην δίνει προτεραιότητα στο τι σημαίνει υποκλοπές ή απειλή της δημοκρατίας μέσα από όλα αυτά που ζούμε. Μετρά η τσέπη παραπάνω, γιατί μετράει η πίεση που έχει το νοικοκυριό, μετράει το ζόρι που έχουν οι Έλληνες πολίτες σήμερα για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και αυτό είναι κατανοητό.
Ωστόσο όμως ένας χώρος συγκεκριμένος, ένας χώρος προοδευτικός, θα πρέπει να καταλάβει και να ευαισθητοποιηθεί από αυτό ακριβώς το γεγονός, τις υποκλοπές. Κανένας κεντρώος ή δήθεν προοδευτικός ή δήθεν εκσυγχρονιστικός πολιτικός δεν θα μετέρχονταν τέτοια μέσα παρακολούθησης και κατασκοπίας. Αυτό λοιπόν θα πρέπει να το έχει κανείς πολύ καλά στο μυαλό του για την πορεία των πραγμάτων από εδώ και μπρος και είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά για να λέει πλέον αυτός ο προοδευτικός πολιτικός και κοινωνικός χώρος στην Ελλάδα ότι δεν μπορεί να παραμείνει άλλο αυτή η κυβέρνηση και πρέπει να αλλάξει».

Δείτε ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξης:

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο