Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Τ.Κ. Πλατέος για 20 ημέρες, λόγω εργασιών ανάπτυξης τηλεπικοινωνιακού δικτύου οπτικών ινών


Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη  των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης τηλεπικοινωνιακού δικτύου οπτικών ινών της εταιρείας «NOVA» στην Τ.Κ. Πλατέος, αποφασίζουμε... 

Από την Τρίτη 25-10-2022 και για είκοσι (20) ημέρες, την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων από το εναπομένον κάθε φορά ρεύμα κυκλοφορίας, λόγω αποκλεισμού του έτερου, στις κάτωθι οδούς: 

1. Στην Ανώνυμη Δημοτική Οδό από το όριο των Δήμων Χαλκηδόνος και Αλεξάνδρειας  (Χ.Θ. 3+744) έως την συμβολή της με την οδό Λουδία (Χ.Θ. 6+227).
2. Στην οδό Λουδία από τη Χ.Θ. 6+227 έως την Χ.Θ. 6+827. 
3. Στην οδό Μιαούλη από τη Χ.Θ. 6+827 έως την Χ.Θ. 6+894. 
4. Στην οδό Γεννήσεως Θεοτόκου από τη διασταύρωση με την οδό Λουδία (Χ.Θ. 6+894) έως  την διασταύρωση με την οδό 25ης Μαρτίου (Χ.Θ. 6+972). 
5. Στην οδό 25ης Μαρτίου από τη διασταύρωση με την οδό Γενν. Θεοτόκου (Χ.Θ. 6+972) έως  την διασταύρωση με την οδό Ελ. Βενιζέλου (Χ.Θ. 7+293).  
6. Στην οδό Ελ. Βενιζέλου:  
i. από Χ.Θ. 7+293 έως Χ.Θ. 7+301 (κάθετη τομή).  
ii. από την διασταύρωση με την οδό 25ης Μαρτίου (Χ.Θ. 7+301) έως την διασταύρωση με την  οδό Ελ. Βενιζέλου (Χ.Θ.7+337).  
iii. από την διασταύρωση με την οδό Ελ. Βενιζέλου (Χ.Θ. 7+337) έως την διασταύρωση με την  Επαρ. Οδό Θεσσαλονίκης Τρικάλων (Χ.Θ.7+457).  

Οι εργασίες θα ξεκινούν μία ώρα μετά την Ανατολή του ηλίου και θα ολοκληρώνονται μία ώρα πριν την Δύση του Ηλίου, εκάστη ημέρα, πλην της Κυριακής και των επίσημων αργιών καθώς και των ημερών που επικρατούν επικίνδυνες για την ομαλή  κυκλοφορία των οχημάτων καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη, κ.τ.λ.). 

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο