Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Ημαθίας λόγω κοπής δέντρων (26-27/10)


Ανακοίνωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας: Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την  πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών κοπής δέντρων και κλαδιών, αποφασίζουμε...

Την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων από το εναπομένον κάθε φορά ρεύμα  κυκλοφορίας, λόγω αποκλεισμού του έτερου, εκ περιτροπής και στις δύο κατευθύνσεις, επί  της Επ.Ο. Βέροιας – Σκύδρας, από διασταύρωση προς Νάουσα (Σ.Σ. Νάουσας) έως όρια Ν. Πέλλας. 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν την Τετάρτη 26-10-2022 και την Πέμπτη 27-10-2022 και από ώρα 08:00΄έως τη δύση του ηλίου, έκαστης ημέρας,  πλην των ημερών που επικρατούν επικίνδυνες για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη, κ.τ.λ.)  

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η εργοταξιακή ζώνη θα είναι κυλιομένη με  μέγιστο μήκος έως 50 μέτρα και η εργοταξιακή σήμανση θα είναι σύμφωνη με την ανωτέρω  με α/α 2 εγκεκριμένη μελέτη, σήμανση η οποία εγκρίθηκε ως κατάλληλη προς εφαρμογή  από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας – Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων. Τα δε μέτρα ασφάλειας που θα εφαρμόζονται, θα είναι βασισμένα  στις Προδιαγραφές και Οδηγίες Σήμανσης Εκτελούμενων Έργων των Οδηγιών Μελετών  Οδικών Έργων (ΟΜΟΕ – ΣΕΕΟ), σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών  Μεταφορών και Δικτύων ΔΜΕΟ/Ο/613 (ΦΕΚ Β905/20-05-2011), προσαρμοσμένα στις  ιδιαιτερότητες της οδού και του εκπονούντος έργου.   
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο