Σάρωσε ο Φίλιππος Βέροιας στη Λαμία - Μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες για τις αθλήτριες της Βέροιας


Από το Φίλιππο Βέροιας ανακοινώθηκε: Με 2 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο μετάλλιο γύρισε το Τμήμα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής από την πόλη της Λαμίας όπου πραγματοποιήθηκε το 7ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στις 1-2 Οκτωβρίου.

Η ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ πήρε μέρος σε 4  κατηγορίες, 10 - 12 χρονών short   program, 10 - 12 χρονών long program, 12 - 14 χρονών long program και 14-16 χρονών(νεάνιδες) long program,  οι προσπάθειες και των 4 κατηγοριών στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία καθώς κάθε ένα τμήμα στην κατηγορία του κέρδισε τις εντυπώσεις και στεφθηκε με μετάλλιο !!!

Τα ασημένια κορίτσια στην κατηγορία 10-12 χρονών στο short program είναι οι Χαραλαμπίδου Ειρήνη, Ορφανίδου Ξένια, Τσακιρίδου Μαρία, Πασχαλίδου Λαμπρινή, Γκλαβάκη Ελενα και Λουκίδου Ευαγγελία   με προπονήτρια την κ Μωυσιάδου Κατερίνα !

Τα χρυσά κορίτσια  στην κατηγορία 10-12  χρονών long program είναι  οι αθλήτριες Γεροντίδου Κυριακή, Γρηγοριάδου Αικατερίνη,  Ελμασλάρι Μαρίλια,  Μαλογιάννη Αικατερίνη,  Μπαρμπαρούση Αθηνά,  Νατσούρα Κλεονίκη,  Τσακιρίδου Βιβή και Τράμπα Μαρία-Γεωργία με προπονήτρια την κ Παυλίδου Μαρία !

Τα χάλκινα κορίτσια στην κατηγορία 12-14 χρονών long program είναι οι αθλήτριες Τζάτση Μαριλένα, Μοτσιοπούλου Στυλιανή, Παπαζλή Δέσποινα, Παπαζλή Θωμαή, Πασχαλίδου Ηλιάνα, Σαρρηγιαννίδου Μυρτώ,  Σούλη Αλέσια με προπονήτρια την κ Χαβιαροπούλου Ηρώ !

Τα χρυσά κορίτσια στην κατηγορία 14-16 χρονών long program  είναι οι αθλήτριες  Ντόκα Ιωάννα, Ντόκα Ελένη, Στήθου Ελεάνα, Τσιαπράζη Κατερίνα, Μοτσιοπούλου Χάιδω, Στάμου Ελενα, Πασχαλίδου Αθανασία και Χατζηιωάννου Νεφέλη με προπονήτρια την κ Χαβιαροπούλου Ηρώ !

Συγχαρητήρια και στις προπονήτριες Τζίμπουλα Δέσποινα, Πινακούδη Ροδόπη, και στον χορογράφο και δάσκαλο μπαλέτου Μιχαήλ Γκέρμαν  που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία.

Ο πρόεδρος  του τμήματος  κ. Παπανώτας Νικόλαος καθώς και το team των προπονητών δήλωσαν.. Είμαστε πανευτυχείς όχι μόνο για τα μετάλλια που πήραμε αλλά για την σοβαρή και ποιοτική δουλειά που γίνεται στον σύλλογό και γιατί τα προγράμματα και οι χορογραφίες ετοιμάστηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα παράλληλα βέβαια και με όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις που έχουν οι αθλήτριες  και με πολλές έξτρα ώρες προπόνησης για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα !

Επίσης ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής κ Βαγιόπουλο Γεώργιο και όλους τους συντελεστές για την άψογη Διοργάνωση!!!


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο