Το Πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βέροιας από 19 έως 29 Οκτωβρίου


Από τη Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη. Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων Αθηνών, όπου θα τεθεί σε προσκύνηση η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Δημήτρια 2022».

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου το πρωί στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας θα τελέσει Δοξολογία για τον προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Άγιο Μεγαλομάρτυρα Αρτέμιο.

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Η ελεημοσύνη είναι δάνεισμα στον Θεό» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στη Χαλάστρα και θα τελέσει Δοξολογία για τα Ελευθέρια της πόλεως.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 5:00 μ.μ. θα παραστεί στο «2ο Φεστιβάλ Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής» της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ναούσης. 

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βεροίας θα παραστεί στην εκδήλωση τιμής προς την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο για τα τριάντα χρόνια της πατριαρχικής του διακονίας. 

Από τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου έως το Σάββατο 29 Οκτωβρίου κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ρουμανίας κ. κ. Δανιήλ θα μεταφέρει τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά στο Βουκουρέστι, όπου θα λάβει μέρος στις λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου και θα ομιλήσει στο συνέδριο προς τιμήν του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά στον οποίο έχει αφιερώσει το τρέχον έτος το Πατριαρχείο της Ρουμανίας.

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος»  και θα αναπτύξει το θέμα: «Μέθ᾽ ἡμῶν ὁ χαριτόβρυτος Δημήτριος» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο