Αγγ. Τόλκας: «Οι δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις να ενωθούν απέναντι στη νέα πολιτική αριστοκρατία Μητσοτάκη»


ΔΤ από βουλευτή Ημαθίας Άγγελο Τόλκα: Για όλα τα θέματα επικαιρότητας και το δικό του στίγμα για το διακύβευμα των επικείμενων βουλευτικών εκλογών  έδωσε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Άγγελος Τόλκας στην εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου «Σοσιαλισμός και πολιτική εξουσία σήμερα». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Δευτέρας στη Βέροια, παρουσία εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, φορέων, στελεχών και μελών κομμάτων και πλήθους κόσμου.  

Ο Ημαθιώτης Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι οι πολίτες σήμερα καλούνται να αποφασίσουν με ποια πλευρά θα σταθούν, επισημαίνοντας ότι οι δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις του τόπου πρέπει να βγουν μπροστά  και να ενωθούν απέναντι στην πολιτική αριστοκρατία της ΝΔ, που οδηγεί σε φτώχια και παρακμή. 

Παρουσίασε τα μελανά σημεία της διακυβέρνησης της ΝΔ και την κατηγόρησε ότι κυβερνά με αυταρχισμό και παραβιάζοντας την δημοκρατική λειτουργία υπέρ των ημετέρων και των «αρίστων», δίνοντας ξεροκόμματα στους πολίτες με τα επιδόματα, που πλέον έχουν αντικαταστήσει κάθε πολιτική παρέμβαση. Την ίδια στιγμή δεν υπάρχει καμία ρύθμιση στην αγορά, η οποία έχει αφεθεί μόνο στα μεγάλα συμφέροντα. 

Ο Άγγελος Τόλκας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ελίτ που έχει εδραιωθεί σε διάφορους οικονομικούς τομείς της χώρας, με την συγκέντρωση πλούτου σε λίγους. Δεν δίστασε να δώσει ως παράδειγμα την «ελίτ» της βιομηχανίας ροδάκινου στην Ημαθία που με την συμπίεση των τιμών, λειτουργεί σε βάρος των παραγωγών, ενώ την ίδια στιγμή διαφημίζει την αύξηση των κερδών της. Τέλος, επανέλαβε την πρότασή του να επιληφθεί η Επιτροπή Ανταγωνισμού για ενδελεχή έλεγχο στις βιομηχανίες. 

Σε όλες τις τελευταίες παρεμβάσεις του ο Άγγελος Τόλκας έχει κάνει ξεκάθαρο ότι στέκεται απέναντι στα διαπλεκόμενα συμφέροντα και ταυτόχρονα μπαίνει μπροστά στην μάχη για την προοδευτική ανατροπή. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο