Αγγ. Τόλκας: «Ο κ. Μητσοτάκης ως ο πολιτικός προϊστάμενος των παρακολουθήσεων έχει πλήρη πολιτική ευθύνη και δεν έχει καμιά νομιμοποίηση να κυβερνά πια»


ΔΤ: «Η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει η ίδια την κρίση δημοκρατίας που περνάει η χώρα μας και μας έχει εκθέσει διεθνώς. Κάνουν παρακολουθήσεις και εκμεταλλεύονται όλους τους θεσμούς για να παρατείνουν την θητεία τους και να μοιράσουν κάθε ευρώ του ταμείου ανάκαμψης σε εκλεκτούς και κολλητούς», τόνισε ο βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Άγγελος Τόλκας, σε σειρά συνεντεύξεών του σε περιφερειακά και αθηναϊκούς τηλεοπτικούς σταθμούς την περασμένη εβδομάδα, αναφερόμενος στο ζήτημα των υποκλοπών.

Όλα τα παραπάνω γίνονται ακόμη πιο δυσώδη μετά και τις αποκαλύψεις της «φιλοκυβερνητικής» εφημερίδας «Το Βήμα» της τελευταίας Κυριακής, η οποία αποκαλύπτει την προμήθεια και λειτουργία του παράνομου συστήματος παρακολούθησης Predator από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Α. Τόλκας επισήμανε ότι την ίδια στιγμή οι Ημαθιώτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα οικονομικά βάρη και την ακρίβεια που η κυβέρνηση έχει αφήσει ανεξέλεγκτη. Αντί να εφαρμόζονται πολιτικές αναδιανομής και όχι συγκέντρωσης του πλούτου, η Κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα ξανά σε μνημόνιο γιατί δεν σέβεται τα χρήματα του ελληνικού λαού. Παράλληλα η μόνη πολιτική της είναι επιδόματα, τα χρήματα για τα οποία τα συγκεντρώνει και πάλι από τις τσέπες των πολιτών μέσω της ακρίβειας και των έμμεσων φόρων. 

Ανέφερε δε ότι ο κ. Μητσοτάκης φτωχοποιεί την μεσαία τάξη ενώ την είχε παραπλανήσει με ψεύτικες υποσχέσεις για καλύτερες ημέρες. Παράλληλα, σημείωσε πως σε τίποτα δεν μοιάζει πια ο Πρωθυπουργός με κεντρώο πολιτικό και ότι οι δημοκράτες πολίτες πρέπει να αντιδράσουν.  

«Το καλάθι του νοικοκυριού έρχεται μετά από πολλαπλές αυξήσεις στα ίδια τα προϊόντα που περιλαμβάνει και χωρίς κανείς να διασφαλίζει ότι νέες αυξήσεις δεν θα μετακυλήσουν σε άλλα από τα δεκάδες χιλιάδες προϊόντα ενός σούπερ μάρκετ», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας τις παρεμβάσεις του, ο Α. Τόλκας σημείωσε ότι απέναντι στην αδιαφορία και την επιλογή αισχροκέρδειας που κάνει ο Κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την μείωση στο 6% του ΦΠΑ στα τρόφιμα και την μείωση του Ειδικού Φόρου κατανάλωσης στα χαμηλότερα επίπεδα της ΕΕ.

Τέλος, υπενθύμισε ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα απαντούν στα δομικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας.  

Τα βίντεο των τοποθετήσεων του Ά. Τόλκα:

TV100

ΒΕΡΓΙΝΑ TV

ΕΡΤ1
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο