Ενημερωτική καμπάνια της ΔΕΔΑ σε Βέροια, Αλεξάνδρεια και Γιαννιτσά για το νέο δίκτυο φυσικού αερίου


Δελτίο Τύπου από ΔΕΔΑ: Σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων για τα μεγάλα έργα επέκτασης των δικτύων διανομής φυσικού αερίου στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει η ΔΕΔΑ σε συνεργασία με τους δήμους Γιαννιτσών, Βέροιας, Αλεξάνδρειας και τα Επιμελητήρια Πέλλας και Ημαθίας.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 έως και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022, εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στα Γιαννιτσά, τη Βέροια και την Αλεξάνδρεια με σκοπό να παρέχουν στους πολίτες και τους επαγγελματίες του χώρου έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση  για την πορεία υλοποίησης των έργων και τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου. 

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα οφέλη του φυσικού αερίου, όπως ενιαία και ποιοτική θέρμανση σε όλους τους χώρους χρήσης, ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή, γρηγορότερο μαγείρεμα, ευκολία στην τοποθέτηση και χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα, ορθολογική χρήση του φυσικού αερίου και πλήρης έλεγχος της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές -οικιακοί και εμπορικοί- θα μπορούν, με τη βοήθεια των στελεχών της εταιρείας,  να πραγματοποιήσουν άμεσα κι επί τόπου την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σύνδεσης με το δίκτυο. Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μπορούν ήδη να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο του φυσικού αερίου και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΔΕΔΑ (deda.gr/map).

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων της ΔΕΔΑ στην Κεντρική Μακεδονία είναι το εξής:

Δευτέρα 28/11/2022 Γιαννιτσά 
11:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων (Κ. Ασμανίδη 2) προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.
18:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ. Εκδήλωση με θέμα «Ενημέρωση Επιχειρηματιών και Επαγγελματικών Σωματείων σχετικά με τις Υφιστάμενες Εργασίες Επέκτασης του δικτύου διανομής της ΔΕΔΑ στην πόλη των Γιαννιτσών», η οποία συνδιοργανώνεται από τη ΔΕΔΑ, το Επιμελητήριο Πέλλας και τον Εμπορικό Σύλλογο Γιαννιτσών στην αίθουσα του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (Κ. Ασμανίδη 2).

Τρίτη 29/11/2022 Βέροια
10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της πόλης προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.
18:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ. Εκδήλωση με θέμα «Ενημέρωση Σωματείων σχετικά με τις Υφιστάμενες Εργασίες Επέκτασης του δικτύου διανομής της ΔΕΔΑ στις πόλεις Βέροια και Αλεξάνδρεια», η οποία συνδιοργανώνεται από τη ΔΕΔΑ και το Επιμελητήριο Ημαθίας στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Κεντρικής 3).

Τετάρτη 30/11/2022 Αλεξάνδρεια
10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Αλεξάνδρειας (Βετσοπούλου 141) προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο