Φρ. Καρασαρλίδου για Λαϊκές Νάουσας και Βέροιας: Κοινός τόπος η αγανάκτηση για τον επικίνδυνα μειωμένο τζίρο


ΔΤ από πρ. βουλευτή Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου: Απογοήτευση, πανικό και θυμό διέκρινε κατά την επίσκεψή της στις λαϊκές αγορές της Νάουσας, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και της Βέροιας την Τρίτη 1 Νοεμβρίου, η Φρόσω Καρασαρλίδου. Κοινός τόπος των δηλώσεων και των παραπόνων παραγωγών και εμπόρων των λαϊκών προς αυτήν, ήταν ο επικίνδυνα μειωμένος τζίρος αυτής της περιόδου, παρότι οι δύο πρώτες εβδομάδες μετά την πληρωμή των συνταξιούχων και μισθωτών είναι πάντα οι καλύτερες κάθε μήνα!

Η κριτική στην κυβέρνηση για την αδυναμία της να τονώσει το ηθικό επαγγελματιών και καταναλωτών βρισκόταν στο στόμα όλων, με την αγανάκτηση πωλητών και καταναλωτών να περισσεύει.

Από την πλευρά της η κ. Καρασαρλίδου συνέστησε υπομονή και δύναμη, εστιάζοντας στον διαφορετικό δρόμο μιας προοδευτικής διακυβέρνησης υπό τον Αλέξη Τσίπρα, με συγκεκριμένες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την διέξοδο κοινωνίας και οικονομίας.

«Ο θεσμός των λαϊκών αγορών ξεκίνησε ως αντίδοτο στην οικονομική κρίση του 1929 για να χτυπηθούν οι κερδοσκόποι και για να βρίσκουν ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές οι καταναλωτές. Στη σημερινή οικονομική κρίση τι κάνει η κυβέρνηση της Ν.Δ.; Φέρνει νομοσχέδιο με το οποίο πετάει έξω από τις λαϊκές τους μικρούς παραγωγούς και επαγγελματίες, μετατρέποντάς τες σε υπαίθρια σούπερ μάρκετ και ανοίγοντας τις πόρτες τους στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα. Εμείς δεν θα αφήσουμε να περάσει αυτή η καταστροφική πολιτική για τους πωλητές λαϊκών αγορών και τους καταναλωτές. Φτάνει πια τόση καταστροφή!» δήλωσε η κ. Καρασαρλίδου.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο