Το «Imathia’s Brunch» στην έκθεση τουρισμού «PHILOXENIA 2022»


Η Ημαθιώτικη πρόταση δεκατιανού, θα παρουσιαστεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως Τουρισμού «PHILOXENIA 2022» στο χώρο της ΔΕΘ, η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας θα παρουσιάσει το «Imathia’s brunch», μια ολοκληρωμένη πρόταση «δεκατιανού» παρασκευασμένη αποκλειστικά από πρώτες ύλες που παράγει η Ημαθία, στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τις 10.00 έως τις 13.00.

Η πρόταση του «Imathia’s Brunch» στοχεύει στη δημιουργία ενός τύπου πρωινού και μετά- πρωινού γεύματος, τοπικής προέλευσης, που θα μπορούσε να αποτελέσει ισχυρό στοιχείο ενίσχυσης της ντόπιας γαστρονομικής πρότασης και να ενταχθεί στο κάδρο των γευστικών πλεονεκτημάτων της περιοχής. Ένα δεκατιανό βασισμένο αποκλειστικά σε τοπικά προϊόντα και μοναδικές συνταγές που θα μπορεί να απολαμβάνει ο κάθε επισκέπτης της Ημαθίας, σε ξενοδοχεία αλλά και σε επιχειρήσεις εστίασης όπως τα καφέ και ζαχαροπλαστεία της περιοχής.

 Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε το 2019,  στην εκδήλωση «KAMINI BRUNCH WIN EDITION» στο πλαίσιο μιας αυτόνομης δράσης του Γραφείου Τουρισμού Π.Ε. Ημαθίας με την Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας, στο χώρο του αναστηλωμένου, πρώην βιομηχανικού χώρου του συγκροτήματος ΕΡΙΑ στην πόλη της Νάουσας.

Πρόσφατα, στο πλαίσιο της δράσης “Imathia Quality” που φέτος πραγματοποιήθηκε στις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης και συμμετείχε η Ημαθία ως τιμώμενη περιοχή στο φεστιβάλ «Ηράκλειο-Μέρες Γαστρονομίας»,  οι σεφ μας έδωσαν την ευκαιρία σε χιλιάδες επισκέπτες της εκδήλωσης αλλά και στους καλεσμένους στις προγραμματισμένες συναντήσεις B2B να δοκιμάσουν τόσο την ποιότητα όσο και την ποικιλία των παραδοσιακών γεύσεων του τόπους στην μοντέρνα εκδοχή του Ημαθιώτικου δεκατιανού.

 Ο στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης φέτος στην έκθεση «PHILOXENIA» είναι τόσο η ενίσχυση της δημοφιλίας του συγκεκριμένου brunch,  αλλά και η ώθηση όλο και περισσότερων εμπλεκόμενων με τον τουρισμό  επαγγελματιών της Ημαθίας, να το εντάξουν στο μενού τους, δημιουργώντας ένα νέο γαστρονομικό  πλεονέκτημα για την  επιχείρησή τους. 

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο