Ισοπαλία με... χαμόγελα για την "Βασίλισσα του Βορρά" στην πρεμιέρα της SL2


Με καλούς οιωνούς ξεκίνησε η "Βασίλισσα του Βορρά" την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Super Leaugue 2 για την σεζόν 2022 - 2023, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ Β' και απέσπασε ισοπαλία (1-1), έχοντας μάλιστα και ένα ακυρωμένο γκολ λόγω οφσάιντ. 

Οι ομάδες του Κώστα Ανυφαντάκη και του Πάμπλο Γκαρσία μπήκαν λίγο υποτονικά στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να δημιουργήσουν σπουδαίες ευκαιρίες, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ανέβασαν ρυθμούς. Ο ΠΑΟΚ Β' άνοιξε το σκορ στο 54΄ με γκολ του Χατζηστραβού έπειτα από αντεπίθεση του ΠΑΟΚ και η Βέροια προσπάθησε να ισοφαρίσει στο 63΄ με ωραίο γκολ του Μπουόλι, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του βοηθού ως οφσάιντ. 

Τελικά, το σκορ έγινε 1 - 1 με γκολ της ΒΕΡΟΙΑΣ έπειτα από πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής, όταν ο Τασιούλας ανέτρεψε τον Φασίδη μέσα στην περιοχή, εξωθώντας τον με τα χέρια. Την επιτυχημένη εκτέλεση του πέναλτι έκανε ο Μπουόλι.

Διαιτητές: Κ. Πουλικίδης (ΕΠΣ Δράμας) / Βοηθοί: Αγγ. Ζήρδας, Παν. Κουβαλάκης (ΕΠΣ Δράμας) 
4ος Διαιτητής: Κ. Κεχαγιάς (ΕΠΣ Κοζάνης)

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός (80’ Ιωάννου), Μπούζας (80’ Ισαακίδης), Μπλέτσας (58’ λ.τ. Μπελεβώνης), Ορφανίδης (73’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας, Μπουόλι.

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (46’ Γιαξής), Τασιούρας, Κώττας (64’ Μιχαηλίδης), Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα, Μπράντονιτς (72’ Σπυράκος), Ρικάρντο, Χατζηστραβός (79’ Σπυρίδης), Πανίδης (64’ Γκορντεζιάνι).


 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο