Ήττα που δεν της άξιζε για τη Βέροια από τον Απόλλωνα Λάρισας με 1-2 (φώτο)


Ήττα που δεν την άξιζε δέχτηκε η Βέροια την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, στον εντός έδρας αγώνα της κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας. Παρά το τελικό 1-2, η Βέροια είχε αμέτρητες ευκαιρίες, από τις οποίες μόνο η μία μετατράπηκε σε γκολ, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα Λάρισας που είχε πολύ λιγότερες ευκαιρίες, αλλά κατάφερε δύο από αυτές να τις... εξαργυρώσει. 

Οι δύο ομάδες μπήκαν με "φόρα" στο πράσινο του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας. Από νωρίς (στο 4΄) η Βέροιας έκανε την πρώτη απειλητική ενέργεια με τον Ισαακίδη και ακολούθησε ακόμη μία αξιόλογη απόπειρα στο 8΄ με κεφαλιά του Φασίδη. 

Ωστόσο, στο 16' ο Απόλλων Λάρισας άνοιξε το σκορ με γκολ του Ζαχαράκη, αφήνωντας ενεούς παίκτες και φιλάθλους της "Βασίλισσας". Παρά το αρχικό σοκ η Βέροια συνέχισε να πιέζει και ανά 5 λεπτά έκανε αξιόλογες τελικές προσπάθειες, ωστόσο ο πορτιέρο του Απόλλωνα Μανουέλ Μέιλι δεν άφησε κανένα περιθώριο για γκολ. 

Στο β' ημίχρονο η Βέροια κατάφερε να φέρει το πολυπόθητο γκολ, με "βολίδα" του Ιωάννου στο 56', ενώ οι ευκαιρίες για προβάδισμα της Ημαθιώτικης ομάδας συνεχίστηκαν και στο 63', στο 65' και στο 78'. 

Παρά την πίεση της Βέροιας, ο  Ζαχαράκης του Απόλλων Λάρισας εκμεταλλευόμενος κενό στην άμυνα μετά από αντεπίθεση, βρέθηκε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο και έστειλε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. 

Αν και η εξέλιξη αποσυντόνισε την ομάδα της Βέροιας, υπήρξαν μερικές ακόμη απόπειρες για γκολ, χωρίς αποτέλεσμα. 

Εν τω μεταξύ, οι συχνές διακοπές του αγώνα λόγω πεσμένων παιχτών του Απόλλωνα και μερικές αμφίβολες φάσεις ενόχλησαν τους παράγοντες και τους φιλάθλους της Βέροιας. Μάλιστα, στο 35' ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε κίτρινη κάρτα στον προπονητή της "Βασίλισσας του Βορρά" Κώστα Ανυφαντάκη, ο οποίος έκανε παράπονα προς τους διαιτητές και μετά το τέλος του αγώνα. 

Διαιτητής: Πουματζίδης Μελέτιος (Πέλλας)
Βοηθός Α': Δέλλιος Αθανάσιος (Πέλλας)
Βοηθός Β': Λιόντος Κων/νος (Ηπείρου)
4ος Διαιτητής: Αργυρός Βασίλειος (Πέλλας)

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας, Ισαακίδης (60’ Μπελεβώνης), Ορφανίδης (76’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας, Ιωάννου (82’ Περδίκης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μέλι, Λούκας Γκαρσία, Σιατραβάνης, Σταματής (80’ Κοντρέρας), Γιαννίτσης, Λίταινας, Καλούσης (66’ Κοτσιανούλης), Χαλάτσης, Ντ’ Αγκοστίνο, Ποτόσογλου (70’ Μπεκιαρίδης), Ζαχαράκης.

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο