"Νεστόρεια 2022" στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο με τη συμμετοχή αθλητή του "Εν Σώματι Υγιεί" στον αγώνα επίδειξης 100μ για ΑμεΑΔ.Τ.: Ημερίδα αγωνισμάτων Στίβου για παιδιά ηλικίας 7-12 χρόνων με την επωνυμία «Νεστόρεια 2022» πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022. 

Τη διοργάνωση προς τιμήν του προστάτη αθλητών και προπονητών, Αγίου Νέστορα, συνδιοργάνωσε το Καυτανζόγλειο Στάδιο με τον Σύνδεσμο Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδος, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Στην εκδήλωση βραβεύτηκε η Ελίνα Τζένγκο και ο προπονητής της Γιώργος Μποτσκαριώβ από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. 

Το «παρών» έδωσε και ο αθλητής Γιάννης Αβραμίδης, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της προπόνησής του στη Βέροια, ενώ συγκινητική στιγμή ήταν όταν η οικογένεια Αβραμίδη τίμησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για τη συνεισφορά του στην αποκατάσταση της υγείας του Γιάννη. Το μήνυμα της εφετινής εκδήλωσης ήταν «ο αθλητισμός αποτελεί μια σταθερά στη ζωή του ανθρώπου, ένα κοινωνικό αγαθό στο οποίο πρέπει να έχουν πρόσβαση όλοι».

Στην Ημερίδα ήταν προσκεκλημένα και τα αθλητικά σωματεία ΑμεΑ από τη Θεσσαλονίκη Α.Σ.Τ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ, Α.Σ. ΑμεΑ ΕΛΠΙΔΑ και το "Εν Σώματι Υγιεί" από τη Βέροια, τα οποία συμμετείχαν με τους αθλητές τους σε δύο σειρές 100μ. 

Το "Εν Σώματι Υγιεί" συμμετείχε με τον πρώην πρωταθλητή των 100μ της κατηγορίας Τ20 Γουρλομάτη Παναγιώτη, συνοδευόμενος από τον Τεχνικό Διευθυντή του σωματείο κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο. Ο κ. Καραϊωσήφ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον ίδιο τον αθλητή και τους γονείς του και του δώρισε μια εμφάνιση του σωματείου, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την στήριξή του στην επανένταξή του στον -προσαρμοσμένο- αθλητισμό.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο