Ο Παύλος Παυλίδης ξεκαθαρίζει: Ισχύουν όλα έχω δηλώσει για την υποψηφιότητά μου για τον Δ. Βέροιας - Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους


Αποφασισμένος να διεκδικήσει ξανά τον Δ. Βέροιας εμφανίζεται με δήλωσή του ο επικεφαλής των "Συνδημοτών" Παύλος Παυλίδης, καλώντας παράλληλα όλους να κοιτάξουν "την αλήθεια κατάματα και να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεων τους", αφήνοντας σαφείς αιχμές για "απόντες" την ώρα που η παράταξή του έδινε μάχες ως αντιπολίτευση. 

Επίσης, ο κ. Παυλίδης τονίζει πως ο μόνος δρόμος για να γίνει παρελθόν η  παρούσα Δημοτική αρχή - που λειτουργεί ως "«μαγαζί» των αναθέσεων για λίγους" είναι η συσπείρωση και η ενωτική προσπάθεια, αλλά και με δυναμική που θα προκύπτει μέσα από μια σειρά νέων στοιχείων (οργάνωση, όραμα, στόχοι, νέα άτομα, καθημερινότητα, μεταρρυθμίσεις, κλπ). 

Η επιστολή Παυλίδη:

Δεν επιθυμώ να τρέχω πίσω από σενάρια, υποθέσεις και παραπληροφόρηση. Δυστυχώς αναγκάζομαι να διαψεύσω  τα διάφορα σενάρια που με εμπλέκουν σχετικά με άλλες υποψηφιότητες ή με την μη κάθοδο μου στις επόμενες Δημοτικές εκλογές, γιατί το πράγμα έχει ξεφύγει. Ισχύουν λοιπόν όλα όσα έχω δηλώσει το προηγούμενο καλοκαίρι σε συνέντευξη τύπου και δεν έχει αλλάξει τίποτε απολύτως.

Ευπρόσδεκτοι και ικανοί όλοι όσοι θέλουν να αναμιχτούν με την τοπική αυτοδιοίκηση. Η θέση μου όμως είναι, ότι για να αλλάξει Διοίκηση ο Δήμος μας δεν χρειάζεται μια απλή πολιτική προσπάθεια και μόνο, αλλα μια δυναμική που θα προκύπτει μέσα από μια σειρά νέων στοιχείων (οργάνωση, όραμα, στόχοι, νέα άτομα, καθημερινότητα, μεταρρυθμίσεις, κλπ) για το αύριο του τόπου μας.  Για όλα αυτά φυσικά απαιτείται η συσπείρωση και η ενωτική προσπάθεια. Ο συνδυασμός μας, οι ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ, αποτελείται από άτομα του ευρύτερου χώρου και τιμά την ψήφο όσων μας στήριξαν, μέσα από τους αγώνες του ως αντιπολίτευση στον Δήμο Βέροιας. Δίνουμε μάχες απέναντι στην σημερινή Διοίκηση του Δήμου κι έχουμε κυνηγηθεί με όλους τους τρόπους και μέσα, την ώρα που πολλοί ήταν απόντες. Το παρελθόν στον Δήμο, μας δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε για να αλλάξει η παρούσα Δημοτική Αρχή. Είναι κρίμα κι άδικο λοιπόν να χαθεί κι αυτήν την φορά ο Δήμος και να συνεχίσει να είναι το «μαγαζί» των αναθέσεων για λίγους. Ιδίως όταν υπάρχει μια Δημοτική αρχή που καταρρέει διαρκώς. Ίσως είναι η ώρα να δουν όλοι την αλήθεια κατάματα και να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεων τους.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο