"Ποδόσφαιρο Για Όλους" στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας ΑμεΑ (2-4 Δεκεμβρίου 2022)


#FootballForAll weekend: Παρασκευή 2 με Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Δελτίο Τύπου: Το Αθλητικό Σωματείο Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, ως άμεσος συνεργάτης στην Ελλάδα του Οργανισμού ParaFootball Foundation, παρουσιάζει την δράση "Ποδόσφαιρο Για Όλους" που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 2-4 Δεκεμβρίου 2022 στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

To πρόγραμμα "Ποδόσφαιρο για Όλους" είναι μια ευκαιρία της ποδοσφαιρικής κοινότητας να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου και να απο-δείξει πως το αγαπημένο μας παιχνίδι μπορεί να γίνει εργαλείο συμπερίληψης ΑμεΑ. 

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα για το "Football For All" weekend, δημιουργούμε περαιτέρω ιδέες για τις εκπληκτικές ευκαιρίες που παρέχει το ποδόσφαιρο. Όλοι μπορούν να συμμετέχουν, ο καθένας από τη θέση του και τη σχέση που έχει με το ποδόσφαιρο:

Προωθώντας την ένταξη των ΑμεΑ, αναγνωρίζουμε και προστατεύουμε τα δικαιώματά τους
Όταν αρθούν τα εμπόδια στην ένταξη, τα Άτομα με Αναπηρία ενθαρρύνονται να να συμμετέχουν πλήρως στον αθλητισμό, την κοινωνική ζωή και τα οφέλη μιας τοπικής κοινότητας. 
Το να αγαπάς το ποδόσφαιρο είναι ένα παγκόσμιο συναίσθημα που ενώνει ανθρώπους από κάθε χώρα και κάθε ήπειρο: Είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι, είναι "Ποδόσφαιρο για Όλους" ( #FootballForAll )

Σε ποιους απευθύνεται;  
Δεν έχει σημασία ποια είναι η σχέση σου με το ποδόσφαιρο, γιατί όλοι έχουν μια ευκαιρία να γίνουν μέλη της ομάδας...

Αθλητικά Σωματεία
Ακαδημίες Ποδοσφαίρου
Σχολεία
Ποδοσφαιριστές
Προπονητές
Διαιτητές
Εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής
Φίλαθλοι 
Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις

Πώς μπορώ να συμμετέχω;
Αποφάσισε τι θέλεις να μοιραστείς
Επέλεξε την καλύτερη φωτογραφία ή βίντεο
Κοινοποίησε το στα Social Media χρησιμοποιώντας το hashtag #FootBallForAll 

Οτιδήποτε κι αν αποφασίσετε να κάνετε για να τιμήσετε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά, μαζί μπορούμε να εξασφαλίσουμε το "Ποδόσφαιρο για Όλους" !!

Τί είναι το Para Football;
Πρόκειται για έναν Μη-Κερδοσκοπικό Οργανισμό με έδρα την Ολλανδία, που συνεργάζεται με όλες τις Ομοσπονδίες και τις Κυβερνητικές Οργανώσεις ανά τον κόσμο για να προωθεί ευκαιρίες ένταξης για ποδοσφαιριστές, ανεξάρτητα από το είδος της αναπηρίας τους. Σκοπός του είναι να διασφαλίσει ότι οποιοδήποτε άτομο με αναπηρία έχει τον δικό του τρόπο να παίξει ποδόσφαιρο και να νιώθει ότι στο ποδόσφαιρο βρίσκει ένα ασφαλές μέρος, όπου θα νιώσει σεβασμό, πολύτιμος, μέρος μιας ομάδας και ότι αξίζει να βρίσκεται εκεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το σωματείο μας στο εμαιλ r4rehab@yahoo.com και στο τηλέφωνο 6976591081 ή με τον Τεχνικό Διευθυντή του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο, ο οποίος ανήκει στο team των εθελοντών-συνεργατών τoυ Οργανισμού ParaFootball Foundation.

Για το πλήρες άρθρο και για φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας:
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο