Μεγάλη νίκη της Βέροιας επί του Παναθηναϊκού Β΄ με σκορ 1-2


Καλές... γιορτές θα κάνει η "Βασίλισσα του βορρά", η οποία πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Ριζούπολης, κερδίζοντας 2-1 με ανατροπή την Β' ομάδα του Παναθηναϊκού, για την 8η αγωνιστική της SL2, το μεσημέρι της Πέμπτης 22/12/2022.

Η Βεροιώτικη ομάδα έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα στο ματς, καθώς στο πρώτο μέρος ήταν μέτρια και ακίνδυνη, με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι και να παίρνουν "κεφάλι" στο σκορ με ένα τυχερό γκολ.

Στην επανάληψη η "Βασίλισσα" παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα και κατάφερε να κάνει μια σπουδαία ανατροπή, με τέρματα των Μπελεβώνη και Μασούρα, παίρνοντας τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς!

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ

Ο Γιάννης Ματζιαρίδης ξεκίνησε με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Στίκα και Μαραγκό στα στόπερ και ακραίους αμυντικούς τους Ντουμάνη (δεξιά), Περδίκης (αριστερά).

Ως αμυντικά χαφ έπαιξαν οι Μπλέτσας και Ορφανίδης, πλάγιοι μεσοεπιθετικοί οι Μπελεβώνης (αριστερά) και Μπουκουβάλας (δεξιά), δεκάρι ο Φασίδης και προωθημένος ο Μπουόλι.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την "Βασίλισσα" αφού μόλις στο 15' βρέθηκε πίσω στο σκορ, σε μια φάση που η τύχη της γύρισε την πλάτη.

Μετά από οργανωμένη επίθεση των παικτών του Παναθηναϊκού, ο Σαρδέλης έπαιξε ωραία το ένα-δύο με τον Ταβάρες και προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα προς το σημείο του πέναλτι, όμως αυτή βρήκε στα πόδια του Μαραγκού, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της Βεροιώτικης εστίας, για το 1-0!

Από εκεί και πέρα και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι διατήρησαν την κατοχή της μπάλας και 2-3 φορές προσπάθησαν να γίνουν επικίνδυνοι, με πρωταγωνιστές τους Σαρδέλη και Φουρτάδο, χωρίς όμως να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν ακίνδυνοι και δεν μπόρεσαν να κάνουν κάποια καλή επιθετική προσπάθεια προς την αντίπαλη περιοχή.

Στην επανάληψη η "Βασίλισσα" ήταν αυτή που ευτύχησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να φέρει το ματς στα ίσια! Ήταν το 53' όταν οι Βεροιώτες βγήκαν ωραία στην επίθεση, με τον Φασίδη να γυρίζει τη μπάλα στην περιοχή του Παναθηναϊκού για τον Μπελεβώνη, ο οποίος με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Οι "κυανέρυθροι" που ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασαν στην ολική ανατροπή στο 66ο λεπτό, όταν ο Μασούρας που είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα στο ματς, με όμορφο πλασαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της αντίπαλης εστίας γράφοντας το 1-2!!

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η "Βασίλισσα" θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα, όταν μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Ντουμάνης έπιασε ένα "γεμάτο" σουτ στην κίνηση, στέλνοντας όμως τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια!

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Βεροιώτες να πανηγυρίζουν την σπουδαία νίκη που πέτυχαν, με την οποία πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Σγουράκης (Πειραιά), Ισακοβίδης (Λακωνίας)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β' (Σ. Αντωνίου): Χριστογεώργος, Σερπέζης, Ανδρικόπουλος (74' Καραμπάς), Φουρτάδο (62' Μαρτίνης), Αντωνίου, Προδρομίτης, Ταβάρες (52' Κρυπαράκος), Σαρδέλης, Καρβούνης, Τερεζίου (74' Βολάκης), Μπιλάλ (62' Αλμπάνης).

ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Ματζιαρίδης): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπλέτσας, Στίκας, Μαραγκός, Περδίκης (63' Μασούρας), Ορφανίδης (63' Μουχάλης), Φασίδης (80' Ιωάννου), Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης (87' Κατσούκης), Μπουόλι (87' Ισαακίδης).

Πηγή: kerkidasport.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο