Ο Π.Σ. Πατρίδας "Ευ. Χωραφάς" ευχαριστεί την ΑΝΗ.ΜΑ. ΑΕ


ΔΤ από Πολιτιστικό Σύλλογο Πατρίδας "Ευστάθιος Χωραφάς": Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, των ενταγμένων στο πρόγραμμα CLLD/LEADER, εκδηλώσεων μας (Ιουλίου & Σεπτεμβρίου 2022) και την ταχύτατη εκ μέρους της περαίωση  όλων των διαδικασιών (κατάθεσης δικαιολογητικών -παραστατικών) καθώς και της εκταμίευσης του ποσού των δαπανών σε σύντομο χρονικό διάστημα, το Δ.Σ. του συλλόγου μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε.

Βασικοί συντελεστές της ολοκλήρωσης των διαδικασιών των ενταγμένων στα προγράμματα της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. φορέων του Νομού Ημαθίας, είναι τα στελέχη της, που με τις γνώσεις, τις εμπειρίες, τον ζήλο και την υπερπροσπάθεια, αν και μικρός ο αριθμός των, αποφέρουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη του Νομού, έχοντας φυσικά την αμέριστη στήριξη του προέδρου Θεόφιλου Τεληγιαννίδη του Διοικητικού Συμβουλίου και των μετόχων. Φυσικά για την επιλογή των προτάσεων απαιτούνται εμπεριστατωμένες μελέτες.

Η συμβολή της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. στην ανάπτυξη του Νομού είναι μεγάλη και μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερη, αν έχει την ταυτόχρονη στήριξη όλων (διοίκησης, μετόχων, φορέων και ιδιωτών). Και αυτό γιατί κατά γενική ομολογία διαθέτει σε πανελλαδικό επίπεδο, τα στελέχη εκείνα που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας, μέσω σύνταξης αναπτυξιακών - κοινωνικών μελετών, υποστήριξης επενδυτικών πρωτοβουλιών και δράσεων. 

Πρέπει σήμερα όσο ποτέ άλλοτε να αδράξουμε, μέσω τής ΑΝ.ΗΜΑ Α.Ε., κάθε ευκαιρία πού μας παρουσιάζεται, καταθέτοντας σε τρέχοντα προγράμματα (φυσικά και νομικά πρόσωπα) μελέτες  ικανές για έγκριση υπαγωγής σε αυτά και απορροφώντας φυσικά και το τελευταίο ευρώ που μας επιχορηγείται και βοηθά στην ανάπτυξη του Νομού.

Ευχόμαστε εν όψει των εορτών ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και Δημιουργικό το 2023.

(Σημ.: Πρέπει να τεθεί από την ΑΝ.ΗΜΑ Α.Ε. το θέμα του διαχωρισμού των κωδικών πού αφορούν επιχορηγήσεις που συμπίπτουν αυτές των συλλόγων με της Τ.Α. για ευνόητους λόγους.)

Με απέραντη εκτίμηση

Για τον Σύλλογο

Ο πρόεδρος
Αντώνης Καγκελίδης
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο