Παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος ο Θεόφιλος Κορωνάς - Κατεβαίνει για υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας;


Την παραίτησή του από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Βέροιας κατέθεσε ο Θεόφιλος Κορωνάς, ο οποίος στα 12 χρόνια της θητείας του διετέλεσε αντιδήμαρχος, πρόεδρος του νομικού προσώπου ΚΑΠΑ και της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας. 

Ο κ. Κορωνάς, τοποθετούμενος στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου 2022 ανακοίνωσε τους λόγους της παραίτησής του, οι οποίοι είναι καθαρά πολιτικοί, καθώς θεωρεί ότι έπρεπε να κλείσει της παρούσας ομάδας με επικεφαλής τον Κώστα Βοργιαζίδη, αφού δεν κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, ενώ έκανε λόγο για αλλαγή της συμπεριφοράς του Δημάρχου, για συντηρητική στροφή και για "κλάδεμα" στελεχών. 

Μάλιστα, ο Θεόφιλος Κορωνάς άνοιξε τα χαρτιά του και για το πολιτικό του μέλλον. Όπως είπε, θα συμμετάσχει σε κίνηση που θα δώσει εναλλακτική πρόταση για την διακυβέρνηση του Δ. Βέροιας, χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι αυτός επικεφαλής. 

Ωστόσο, καλά πληροφορημένες πηγές του InVeria.gr αναφέρουν ότι υπάρχουν έντονες διεργασίες για την δημιουργία παράταξης με επικεφαλής τον κ. Κορωνά, με στήριξη από ευρύτερες δυνάμεις του λεγόμενου προοδευτικού χώρου. Επιπλέον, πέρα από τον κ. Κορωνά υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη δύο εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Κώστα Βοργιαζίδη που έχουν αποστασιοποιηθεί και μένει να δούμε αν θα ενταχθούν στη νέα κίνηση ή απλώς θα τον στηρίξουν. 

Η εξέλιξη αυτή αλλάζει το πολιτικό σκηνικό στα τοπικά πολιτικά δρώμενα, καθώς δημιουργείται μια προοδευτική κίνηση απέναντι στην στραμμένη προς τη συντήρηση δημοτική παράταξη που διοικεί τον Δήμο τα τελευταία 8 χρόνια. 

Την θέση του Θεόφιλου Κορωνά θα καταλάβει ο αστυνομικός και διεθνής διαιτητής Μιχάλης Τζαφερόπουλος
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο