Εκδήλωση Κοπής της Βασιλόπιτας του 3ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας

ΔΤ: Το Σάββατο 14 Ιανουάριο 2023, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας, η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του 3ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας. 

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πατέρας Παύλος , ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας. Μας ευχήθηκε να έχουμε μια καλή και ευλογημένη χρονιά, να έχουμε δύναμη και φώτιση από τον Θεό στα καθήκοντα μας.  

Στη Βασιλόπιτα, το τυχερό νόμισμα πήγε στην νεοσυσταθείσα Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης του Συστήματος μας που αποτελείτε από τους: Προέδρος Κώστας Δάρλας, Αντιπρόεδρος Χριστίνα Αντώνιου, Γραμματέας Φανή Τατσίδου, Ταμίας Πέννυ Μπούσκα, Υπεύθυνος Υλικού Παναγιώτης Κυριαζής, μέλη Αλέκα Ιακωβίδου, Μαρία Ζαγκαρίδου, Γιάννα Μητάκου και Έφη Τσιάμη. Θεωρούμε σημαδιακό ότι το φλουρί έπεσε σε αυτούς και τους ευχόμαστε η θητεία τους να είναι παραγωγική και επιτυχημένη. 

Είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να παρευρίσκονται, πέραν της μεγάλης συμμετοχής των μελών μας και εκπρόσωποι των φορέων.  

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν οι Βουλευτές Ημαθίας ο κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης και ο κ. Άγγελος Τόλκας, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ημαθίας κ. Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ημαθίας Πύραρχος Νίκος Παλαμούτης, ο εκπρόσωπος του Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Συνταγματάρχης Χρήστος Μπαλατσούκας, ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας κ. Δημήτρης Πυρινός, ο Αναπληρωτής Περιφερειακός Έφορος Κεντρικής Μακεδονίας και Αρχηγός του 5ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας Ανέστης Παντελίδης, ο Έφορος Διοίκησης Ματθαίος Πιστοφίδης, ο Αναπληρωτής Έφορος Οικονομικών Νίκος Αυτζής, η Αρχηγός του 2ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας Αργυρώ Πιστοφίδου , η Ένωση Παλαιών Προσκόπων με τους Υπαρχηγούς της Σωτήρη Τσέλιο και Μερόπη Τσέλιου, μέλη της Ένωσης Παλαιών Παύλος Πυρινός, Χρήστος Εμπορίδης, Αντώνης Κολυβόπουλος, Πρόδρομος Τριγώνης και ο ραδιοερασιτέχνης Ανδρέας Βουλγαρόπουλος, οι Παλαιοί Αρχηγοί του 3ου Συστήματος Θανάσης Στάντζος και Γιάννης Δημόπουλος, ο Αρχηγός του Προσκοπικού Κέντρου Καστανιάς Κοσμάς Καρατζίδης, Παλαιοί Βαθμοφόροι του Συστήματος μας όπως η Ειρήνη Θεοχαροπούλου και ο περιβαλλοντολόγος Νίκος Στάντζος.  

Στην εκδήλωση τιμήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ημαθίας για την συμβολή της στο έργο της Προσκοπικής Ομάδας Διάσωσης Άγριας Ζωής με την απονομή του Διασωστικού Επισείοντα που παρέλαβε ο Πύραρχος κ Παλαμούτης.  

Επίσης έγινε απονομή του Διακριτικού Δάφνης από τον αναπληρωτή Περιφερειακό Έφορο Ανέστη Παντελίδη στην Ανιχνευτή Άννα Αλεξιάδου που με επιτυχία ολοκλήρωσε την απαιτούμενη δοκιμασία.

 Ευχές και μια Υπόσχεση από τους Βαθμοφόρους του 3ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βέροιας για μια Προσκοπική χρονιά γεμάτη και μοναδική!! Γιατί η καλύτερη εξόρμηση δεν είναι αυτή που μας πηγαίνει πιο μακριά αλλά αυτή που φτάνουμε μαζί στον τελικό στόχο!!

Η Αρχηγός του 3ου Συστήματος Προσκόπων Βέροιας

Μαρία Γκασνάκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο