Γενική Συνέλευση, Εκλογές και Κοπή Πίτας στην Εταιρεία Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας - Ε.Μ.Ι.Π.Η. (Κυριακή 5/2/2023)

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Δ.Σ. της Εταιρείας Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας (Ε.Μ.Ι.Π.Η.) προσκαλεί τα μέλη της στην ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 19:30 στον όροφο του εστιατορίου “Papagallo” (Λεωφ. Ανοίξεως 104, Βέροια). 

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει ο απολογισμός της τριετίας (2020-2022) και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. 

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης σύμφωνα με το ανωτέρω πρόγραμμα και δεν θα υπάρχει δυνατότητα διαδικτυακής μετάδοσης και συμμετοχής.

Υποψηφιότητες μελών γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ε.Μ.Ι.Π.Η. info@emipi.gr και κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 6942982745. 

Περισσότερες πληροφορίες, όπως και την αίτηση υποψηφιότητας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αντλήσουν από την ιστοσελίδα της Ε.Μ.Ι.Π.Η. www.emipi.gr.

Της Γενικής Συνέλευσης θα προηγηθεί κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Καλούνται τα μέλη της Ε.Μ.Ι.Π.Η. και κάθε ενδιαφερόμενος να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση της Εταιρείας.    

Με τιμή,

 Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος               Η Γραμματέας

Δρ. Εμμανουήλ Γ. Ξυνάδας         Ολυμπία Σ. Μπέτσα


Σημαντικές Σημειώσεις:

1) Απαραίτητη προϋπόθεση για την ενεργό συμμετοχή σας στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης είναι η προηγούμενη οικονομική εκκαθάριση των οφειλών σας προς την Ε.Μ.Ι.Π.Η. (μπορεί να γίνει και κατά την ημέρα της Γεν. Συνέλευσης).

2) Τελική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων ορίζεται η Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 (ώρα 23:59). Οι υποψηφιότητες κατατίθενται γραπτώς και αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο ηλεκ. ταχυδρομείο της Ε.Μ.Ι.Π.Η. info@emipi.gr (βλ. παρακάτω). Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους προς το σωματείο μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία και να έχουν αποστείλει αποδεικτικό της κατάθεσής τους στο ηλ. ταχυδρομείο της Ε.Μ.Ι.Π.Η., αν επιλέξουν την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό (EUROBANK GR30 0260 0770 0001 2020 0673 505). Για οποιοδήποτε οικονομικό ζήτημα καλούνται να έρχονται σε συνεννόηση με την Ταμία της Ε.Μ.Ι.Π.Η. κα. Ιωάννα Ζιώγα στο τηλ. 6988396029.

3) Μέλη τα οποία δεν θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση της Ε.Μ.Ι.Π.Η. και τα οποία δεν έχουν ανταποκριθεί και σε προηγούμενες προσκλήσεις συλλογικών διαδικασιών ή δραστηριοτήτων της Ε.Μ.Ι.Π.Η. και δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα θα τεθούν υπό διαγραφή. 

4) Για πιθανή απουσία σας παρακαλούμε να ενημερώσετε το Δ.Σ. είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά στα παρακάτω τηλέφωνα: 6942982745 - 6946901531

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο