Και χαμένη στον αγώνα και χωρίς προπονητή και πάλι η ΒΕΡΟΙΑ


Διπλή... ήττα δέχτηκε η ομάδα της Βέροιας την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023, η μία αγωνιστική, αφού έχασε με 1-2 μέσα στην έδρα της από τον Μακεδονικό και η άλλη προπονητική και... γοήτρου, αφού τελικά ο προπονητής που επέλεξε, ο Κώστας Βελιτζέλος, τελικά δεν θα παραμείνει στην ομάδα, αφού δεν έχει τα απαραίτητα προπονητικά έγγραφα... 

Στα του αγώνα, η Βέροια μπήκε με αρκετά καλό πρόσωπο (δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετωπίζει) στο πρώτο ημίχρονο και παρά το γεγονός ότι δέχτηκε γκολ στο 14΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ, μπόρεσε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα με εξαιρετικό γκολ του Ορφανίδη στο 39'. 

Στο β' ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ συντηρητικά και έπαιξαν αδιάφορο παιχνίδι, ωστόσο ο Μακεδονικός αύξησε το σκορ στο 77', διαμορφώνοντας και τελικό 1-2. 

Στον αγώνα έπαιξε και ο Μπουολί, ωστόσο δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, ενώ και ο Παπαδόπουλος δέχτηκε αρκετή κριτική από τους φιλάθλους, ειδικά για το πρώτο γκολ που θεωρούσαν ότι θα μπορούσε να είχε επέμβει καλύτερα. 

Στιγμιότυπα του αγώνα


Όσον αφορά στο θέμα του προπονητή, παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες, τελικά η η ίδια η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να την αναλάβει τελικά, για τυπικούς λόγους. 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια, λίγη ώρα μετά την λήξη του αγώνα με τον Μακεδονικό, αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, η οποία συμφώνησε κατ’ αρχήν με τον προπονητή Κώστα Βελιτζέλο, με την προϋπόθεση ότι διαθέτει δίπλωμα UEFA PRO, ή θα το έπαιρνε κατ’ ανάγκη, μετά από αίτημα του ιδίου και της ΠΑΕ, προς την αρμόδια διοικητική αρχή, δεν μπορεί να υλοποιήσει αυτή την συμφωνία, διότι δυστυχώς, το αίτημα δεν έγινε δεκτό".

Πολλοί αποδίδουν τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή σε "ερασιτεχνικούς χειρισμούς" της διοίκησης.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο