Παρουσιάστηκε το βιβλίο "το χρονικό ενός δυσλεκτικού" του Γιάννη Πάσχου στην Αλεξάνδρεια

ΔΤ: Την Κυριακή 22/1 ως Λέσχη Ανάγνωσης της ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε στο ζεστό χώρο του συλλόγου μας τον συγγραφέα Γιάννη Πάσχο για την παρουσίαση του βιβλίου του «το χρονικό ενός δυσλεκτικού».

Οι φίλοι του βιβλίου που γέμισαν την λέσχη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ιδιαίτερη παρουσίαση από τον ίδιο τον συγγραφέα καθώς και την κα Κουτρουμπάκη (συγγραφέα,βιβλιοκριτικό) και την κα Γιάγκα Σοφία (φιλόλογο).

Κατά τη διάρκειά της αναπτύχθηκαν όλες οι πτυχές του θέματος που πραγματεύεται ο συγγραφέας. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο θέμα ,όπως αυτό της δυσλεξίας. Μέσα από το βιβλίο του ο κ.Πάσχος μάς μεταφέρει την εμπειρία του, καθώς πρόκειται για ένα αυτοβιογραφικό έργο.

Ευχαριστούμε θερμά τον συγγραφέα Κο Γιάννη Πάσχο και την κα Κουτρουμπάκη Εύη για την αποδοχή της πρόσκλησης μας καθώς και τον Κο Μοσχόπουλο Γιάννη για την προσφορά δύο βιβλίων του ιδίου που δόθηκαν ως αναμνηστικά στους καλεσμένους μας.

Η Λέσχη Ανάγνωσης Αλεξάνδρειας είναι ανοιχτή σε όλους του φίλους του βιβλίου που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ομάδα μας.

International Alexandria Short Film Festival

Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας

Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ

www.alexandreiashortfilmfestival.gr

Facebook page...https://www.facebook.com/alexandreia.short.film.festival/

Instagram page ...https://www.instagram.com/alex_shortff/?hl=el

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο