Πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ - Τα ονόματα που αποκάλυψε ο Α. Τσίπρας ότι παρακολουθούνταν

Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές. 

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε στο βήμα της Βουλής το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου 2023 και αναφέρθηκε αρχικά στα ονόματα όσων -με βάση τα στοιχεία που του έδωσε μετά από αίτημά του η ΑΔΑΕ- παρακολουθούσε η ΕΥΠ.

Σε αυτά περιλαμβάνονται: ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, ο Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Χαράλαμπος Λαλούσης, ο πρώην Σύμβουλος Ασφάλειας Αλέξανδρος Διακόπουλος, οι επικεφαλής (πρώην και νυν) της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών Αριστείδης Λάγιος και Θόδωρος Αλεξόπουλος.

Επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ τοποθετήθηκε ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος δήλωσε ότι η τριήμερη συζήτηση θα ξεκινήσει άμεσα, στις 6 μμ της Τετάρτης (25/1) και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (27/1).

Να σημειωθεί ότι υπάρχει και συμβολισμός στην ημέρα, καθώς σαν σήμερα, πριν 8 χρόνια (25/1/2015) ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε για πρώτη φορά στην εξουσία. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο