Βέροια: Τροχαίο με εμπλοκή 3 οχημάτων στην διασταύρωση της γέφυρας Κούσιου με την Ακροπόλεως - Το... παρακολουθούν το θέμα στον Δήμο (βίντεο)


Τροχαίο ατύχημα, με την εμπλοκή τριών οχημάτων, σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το απόγευμα της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2023, στην διασταύρωση της γέφυρας Κούσιου με την οδό Ακροπόλεως, στον Προμηθέα Βέροιας. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr, ένα από το οχήματα επιχείρησε να περάσει από την οδό Κούσιου (πρώην Πύρρου) προς την γέφυρα Κούσιου και συγκρούστηκε με άλλο όχημα που κινούνταν επί της οδού Ακροπόλεως (με κατεύθυνση προς Εργοχώρι) και από την σύγκρουση των δύο οχημάτων χτυπήθηκε και ένα τρίτο όχημα, που ανέμενε να στρίψει προς την γέφυρα Κούσιου από την οδό Ακροπόλεως (με μέτωπο προς Εβραίικα μνήματα). 

Από την σύγκρουση των οχημάτων σημειώθηκαν - ευτυχώς - μόνο υλικές ζημιές. 


***

Για ακόμη μία φορά σταθήκαμε τυχεροί και δεν είχαμε θύματα. Το InVeria.gr και η ψηφιακή εφημερίδα InVeria πρόσφατα είχαν ασχοληθεί με το θέμα, αναδεικνύοντας την επικινδυνότητα στο σημείο. Μάλιστα, το θέμα τέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας στις 3.1.2023. Ωστόσο, η απάντηση του επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής ήταν ότι παρακολουθούν το σημείο για να δουν πως πάει η κατάσταση και αναλόγως θα αποφασίσουν. Ενάμιση χρόνο μετά την παράδοση στην κυκλοφορία της γέφυρας Κούσιου, ο Δήμαρχος της Βέροιας απάντησε ότι το... παρακολουθούν. 

Ίσως αναμένουν να χυθεί αίμα στην άσφαλτο για να πάρουν μια κάποια απόφαση τελικά. Ευτυχώς για τους απλούς πολίτες, ακόμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Αν όμως θρηνήσουμε θύματα, ίσως θα κληθούν τότε να απαντήσουν (αρμοδίως) οι... αρμόδιοι για το τί έκαναν τόσο καιρό, πέρα από την... παρακολούθηση. 

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/1/23, 9:07 μ.μ.

    Φιτάξτε 7-8 κυκλικές νησίδες στην Κόχη εσείς, λες και είναι Εθν Οδός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/1/23, 10:00 μ.μ.

    Όχι να βάλουμε φανάρια για τον κάθε άσχετο.... Μια χαρά είναι ο δρόμος αν δεν τρέχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/1/23, 8:47 μ.μ.

    Βάλτε κυκλικούς κόμβους όπως λένε δύο τρείς γραφικοί της Βέροιας. Αυτοί οι χωριάταροι αν μπορούσαν θα αντικαθιστούσαν ακόμα και τις διαβάσεις πεζών με κυκλικούς κόμβους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο