Απίστευτο! 2 τόνους πλαστικά καπάκια συγκέντρωσε μέσα σε λίγες μέρες η καμπάνια των "Παιδιών της Άνοιξης"!

ΔΤ από "Τα Παιδιά της Άνοιξης": Με πρεσβευτή τον Bili μας, ξεκινήσαμε την καμπάνια για την συλλογή πλαστικών καπακιών. Η κοινωνική προσφορά και η προστασία του περιβάλλοντος είναι οι αξίες που πρεσβεύει ο Bili μας στο νέο του εγχείρημα (το όνομα του Bili προέρχεται από τον διεθνή ορισμό ατόμων με αναπηρίες disability). Σκοπός της δράσης είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα πλαστικά καπάκια και να βοηθηθεί όποιος έχει ανάγκη. Ο σύλλογός μας δέχεται αιτήματα ατόμων με αναπηρίες από οποιοδήποτε σημείο της χώρας για αναπηρικά αμαξίδια ή για οποιοδήποτε άλλο ορθοπεδικό είδος υπάρχει ανάγκη.

Σε διάστημα λίγων ημερών συγκεντρώθηκαν δύο τόνοι πλαστικών καπακιών χάρη στην ανταπόκριση του κόσμου! Η συλλογή καπακιών μόλις ξεκίνησε και πλέον σύλλογοι, φορείς, σχολεία αλλά και μεμονωμένοι δημότες μπορούν να πάρουν μέρος και να παραδίδουν τα καπάκια τους είτε στο Κ.Δ.Η.Φ. Αλεξάνδρειας «Τα παιδιά της άνοιξης» είτε με ένα τηλέφωνο και θα μας ενημερώνουν ώστε να τα παραλαμβάνουμε εμείς.

Ευχαριστούμε θερμότατα για την συμβολή τους στην συλλογή των καπακιών

  • Το 2ο γυμνάσιο Βεροίας
  • Την ακαδημία ποδοσφαίρου Βεροίας
  • Την αισθητικό Μιχαηλίδου Ελένη
  • Το 5ο δημοτικό σχολείο Βέροιας
  • Τους κ.Σισμανίδη Κων/νο & κα.Λιλιοπούλου Ευδοξία
  • Τον Αντιδήμαρχο κ.Παπαδόπουλο Βασίλη

Η δράση της συλλογής πλαστικών καπακιών γίνεται σε συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Ημαθίας με τον Δήμο Βέροιας και παίρνει νέες διαστάσεις καθώς σε πρώτη φάση σε τρία κεντρικά σημεία της πόλης της Βέροιας (ελιά-δημαρχείο-πλατεία ωρολογίου) θα βρείτε την εικονιζόμενη μεταλλική κατασκευή. Ο Bili σας περιμένει να αναδείξουμε όλοι μαζί τα ιδανικά της ανακύκλωσης και του εθελοντισμού, να μοιράσουμε χαμόγελα και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο