Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Πολιτικών Υπαλλήλων ΠΟΕ ΥΠΕΘΑ Κ. Μακεδονίας

ΔΤ: Ο Σύλλογος Πολιτικών Υπαλλήλων ΠΟΕ ΥΠΕΘΑ Κεν. Μακεδονίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου. Τα μέλη του Συλλόγου πραγματοποίησαν εκδρομή στο Οχυρό Ρούπελ, όπου και ξεναγήθηκαν στις στοές του Οχυρού και στο Στρατιωτικό Μουσείο και στη συνέχεια παρακάθισαν σε γεύμα, στη ΛΑΦ Σερρών. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο ΓΓ του Υπουργείου κ. Αντώνιος Οικονόμου. 

Ο κ. Γενικός, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, βρέθηκε κοντα στους εργαζόμενους Μόνιμους Υπαλλήλους, ενημέρωσε για τρέχοντα θέματα και δράσεις του Υπουργείου και ενθάρρυνε τη συμμετοχή του προσωπικού στα προγράμματα επιμόρφωσης ΕΣΠΑ, που διεξάγονται για εξειδικευμένη κατάρτιση. Το φλουρί αντιστοιχούσε σε δωροεπιταγη από την αλυσίδα ηλ.ειδων Κωτσόβολος και έτυχε σε υπάλληλο από τις Σέρρες. 

Οι συμμετέχοντες έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη φιλοξενία και τις εξαιρετικές παροχές της Λέσχης και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου, σε διαφορετικό προορισμό, με σκοπό τη γνωριμία των μελών και την ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωσης για όλα τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους υπαλλήλους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο