Κύκλος ενημερώσεων για την ψυχική υγεία στο 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας από τον ΣΟΦΨΥ Ημαθίας

ΔΤ από ΣΟΦΨΥ Ημαθίας: Από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο χώρο συνεδριάσεων αλλά και μέσα στα τμήματα του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας, ο κύκλος ενημερώσεων για την Ψυχική Υγεία στο 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας, από το Κέντρο Υποστήριξης Ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας.

  Μετά από πρόσκληση του Δ/ντή κ. Παντή Βαπτιστή και του σχολικού Ψυχολόγου

 π. Γεώργιο Τιμόθεο Χαλκιά στον ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, ο οποίος με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανταποκρίθηκε , για την ενημέρωση των μαθητών γύρω από τα θέματα της ψυχικής υγείας.

Οι συνεργάτες κ. Ελευθερία Βενετσανάκου Υπεύθυνη του Κέντρου Υποστήριξης Ενηλίκων με Ψυχικές Διαταραχές Βέροιας και μέλος του ΔΣ του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας και η Κοινωνική Λειτουργός κ. Λαναρή Ελισάβετ αναφέρθηκαν σύντομα στην ιστορία και τις δραστηριότητες του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας και στην προσπάθεια για τον αποστιγματισμό της ψυχικής ασθένειας , δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές μέσα από τον διάλογο να κατανοήσουν το μεγάλο πρόβλημα της ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας και την αναγκαιότητα της επικοινωνίας σε κάθε τομέα της ζωής μας με έναν ειδικό της Ψυχικής Υγείας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τη Δ/νση του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας για την πρόσκληση και τη δυνατότητα ενημέρωσης των μαθητών του γύρω από το σημαντικό θέμα της ψυχικής υγείας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο