Κοπή πίτας στην Θρακική Εστία Βέροιας

ΔΤ: Την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Θρακικής Εστίας Βέροιας η κοπή της Βασιλόπιτας με την παρουσία τοπικών αρχών, μελών μας, χορευτών μας, συνεργατών και φίλων της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Σωφρόνιος Φάκας, ο οποίος μας μετέφερε τις ευλογίες του Μητροπολίτη μας, κ. Παντελεήμονα.

Στην Βασιλόπιτα τυχερός ήταν ο Κων/νος Γιούπης και ο Κων/νος Δωρής, οι οποίοι πήραν προσκλήσεις του χορού μας, που πραγματοποιεί η Θρακική Εστία.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βεροίας, κ. Βοργιαζίδης Κώστας, ο βουλευτής κ. Μπαρτζώκας Ανασ., εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Τσαβδαρίδη Λ., οι αντιδήμαρχοι Τσαχουρίδης Αλ., Γρηγοριάδης Καλ., κ. Τζήμα-Τόπη Συρ., από την αντιπεριφέρεια η κ. Καρατζούλα Νίκη, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βεροίας Καπουρτίδης Χαρ. και  Τουμπουλίδης Νικ., ο πρόεδρος  του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκιάς (Η ΒΑΝΤΑ) κ. Ζιάκας Κων/νος.

 Ευχαριστίες οφείλουμε στην κ. Τενεκετζόγλου - Μαλλιάρα  Ανθούλα για την συνεχή προσφορά της, στα μέλη μας, στους χορευτές και φίλους της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο