Μπάμπης Γκιόνογλου: "Βρισκόμαστε δίπλα στους αγρότες με σχέδιο και όραμα - Θεωρούμε το ΠΑΣΟΚ σάρκα από τις σάρκες τους"


Δελτίο Τύπου του υποψηφίου βουλευτή Ημαθίας ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Χαράλαμπου (Μπάμπη) Γκιόνογλου:

Σχεδόν μία βδομάδα με κινητοποιήσεις των αγροτών του νομού και η κυβέρνηση τηρεί «σιγή ιχθύος»  για τα μεγάλα προβλήματα που έχουν θέσει οι αγρότες μας.

Αρκείται μόνον σε ανακοινώσεις που περισσότερο σύγχυση προκαλούν παρά  επιλύουν καταστάσεις. Από κει και μετά με ψιθύρους και διαδώσεις (χωρίς επίσημη θέση) προσπαθεί να χειραγωγήσει και να αποτρέψει την δικαιολογημένη αγανάκτηση των αγροτών .

Μια κυβέρνηση η οποία χωρίς σχέδιο και πρόγραμμα πορεύεται εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των «ολίγων».

Τα θεσμικά ζητήματα που θέτουν οι αγρότες όπως η επικαιροποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ θα έπρεπε να τα είχε λύσει προ πολλού.  Ήταν οι σημερινοί  κυβερνώντες που δήλωναν ότι άμεσα θα προχωρούσαν στην αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ (όσο βρίσκονταν ακόμη στην αντιπολίτευση). Μια τετραετία τώρα προφανώς δεν ίδρωσε τα αυτί τους.

Σε ότι αφορά τις τιμές παραγωγού καμία  μέριμνα και καμία παρέμβαση μπροστά στην λεηλασία που έχουν υποστεί. Η κυβέρνηση παρέμεινε απλός θεατής μπροστά στην επίθεση που υπέστη το αγροτικό εισόδημα από επιτήδειους.

Στο θέμα των καταστροφών εξ αιτίας των φαινομένων της κλιματικής αλλαγής απαντά με φιλοδωρήματα στους αγρότες.

Σ ότι αφορά τα κόστη παραγωγής και σ αυτό τον τομέα βγήκε και διένειμε ψίχουλα στο πετρέλαιο και τα λιπάσματα  των αγροτών ενώ άφησε ανέπαφα τα κέρδη των πετρελαϊκών, της βιομηχανίας  και των μεγαλοεισαγωγέων των εφοδίων.

Μπροστά σε όλο αυτό το φάσμα εμείς ως ΠΑΣΟΚ έχουμε να αντιτάξουμε ένα ουσιαστικό πρόγραμμα που μεριμνά για το κόστος και βάζει φρένο στην ασυδοσία της δήθεν ελεύθερης  αγοράς.

Βρισκόμαστε δίπλα στους αγρότες με σχέδιο και όραμα για τον αγροτικό κόσμο. Θεωρούμε το ΠΑΣΟΚ σάρκα από τις σάρκες τους.  Και το αποδείξαμε στις περιόδους που κυβερνήσαμε.

Στηρίζουμε λοιπόν τους ανθρώπους της υπαίθρου που μάχονται για καλύτερους όρους ζωής και καλλιέργειας.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο