Νέα επίθεση του Άγγελου Τόλκα στην Κυβέρνηση για τα Παλιά Δικαστήρια Βέροιας

ΔΤ από βουλευτή Ημαθίας Άγγελο Τόλκα: Με σημερινή του ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία επιτίθεται εκ νέου στην Κυβέρνηση και τη ΝΔ για πλήρη απουσία και για την ανυπαρξία έργου στην Ημαθία.

Μέσα από την παράθεση πολλών παραδειγμάτων για ανάλογα ζητήματα κατηγορεί το Υπουργείο Οικονομικών και τον κο Σταϊκούρα ότι δεν δίνουν σημασία στη Βέροια κι δεν κάνουν τίποτα για τα παλιά δικαστήρια Βέροιας ενώ έχουν παραχωρήσει αντίστοιχα κτίρια και δημόσιες εκτάσεις σε Κόρινθο, Βόλο και Ιωάννινα. Μάλιστα αναφέρεται προσωπικά και στους τρεις Βουλευτές τις ΝΔ. 

Ταυτόχρονα επαναφέρει και χαρακτηρίζει ως κοροϊδία το θέμα των ιδιοκτησιών των Ριζωμάτων λέγοντας ότι κάθε νέα πρωτοβουλία της κυβέρνησης δεν έλυσε κανένα πρόβλημα αλλά μάλιστα διαιώνισε τα υπάρχοντα ζητήματα. 

Και όλα τα παραπάνω με αφορμή τόσο την παρουσία του κου Σταικούρα σε κοπή πίτας της ΝΔ όσο και την περιοδεία Υπουργών τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ημαθία που είχαν δώσει υποσχέσεις για τα παραπάνω προβλήματα αλλά και για τα προβλήματα των αγροτών και τίποτα από αυτά δεν ικανοποιήθηκε.  

Δείτε την σχετική ανάρτησή του Ε Δ Ω

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο