Ο Χρήστος Σταϊκούρας στον Μητροπολίτη Βεροίας

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 το απόγευμα ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας από τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος βρέθηκε στην Ημαθία με αφορμή την κοπή πίτας της ΔΕΕΠ Ημαθίας της ΝΔ. 

Τον Υπουργό συνόδευαν ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι Βουλευτές Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής.

Ο  κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τον Υπουργό στην "Βυζαντινή Βέροια με τον μεγάλο αριθμό βυζαντινών και μεταβυζαντινών ναών και ευχήθηκε ο ιδρυτής της τοπικής Εκκλησίας Απόστολος Παύλος και ο προστάτης και πολιούχος της πόλεως, Όσιος Αντώνιος ο Νέος, να τον ευλογεί, να τον προστατεύει και να του δίδει δύναμη στο δύσκολο έργο του", όπως είπε, ενώ του πρόσφερε την έκδοση της Μητροπόλεως με τίτλο: «Ερατεινή Ημαθία» και άλλα αναμνηστικά.

Με την σειρά του ο Υπουργός Οικονομικών ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για τη φιλοξενία και ακολούθησε διάλογος για διάφορα θέματα της επικαιρότητας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο