Τάσος Μπαρτζώκας: Συνάντηση με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων & Βιοτεχνών Ημαθίας- Σταθερά δίπλα στα παραγωγικά στρώματα της κοινωνίας!

ΔΤ από βουλευτή Ημαθίας Τάσο Μπαρτζώκα: Με εκπρόσωπους της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων & Βιοτεχνών Ημαθίας συναντήθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, επιδιώκοντας συστηματικά την εμβάθυνση των επαφών του, με τα παραγωγικά στρώματα της Ημαθίας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ, κ. Λάζαρος Ασλανίδης, η Γεν. Γραμματέας, κα. Εύχαρις Κιουλπεκίδου, ο Ταμίας, κ. Βαγγέλης Βαρελάς και τα μέλη, κ. Θανάσης Ακριβόπουλος και κ. Γιώργος Γεωργόπουλος.

Ο Βουλευτής ανέλυσε συνοπτικά το κυβερνητικό έργο, εστιάζοντας στις μεταρρυθμιστικές παρεμβάσεις που αφορούν τον επαγγελματικό κόσμο, και κατέγραψε τα αιτήματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες έμποροι και βιοτέχνες, όπως αναλύθηκαν από τους εκπροσώπους τους.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας έχοντας παρέμβει πολλές φορές για τα θέματα των επαγγελματιών, τόσο για ζητήματα που αφορούν την βελτίωση του φορολογικού κλίματος όσο και για θέματα χρηματοδότησης, διαβεβαίωσε ότι θα χρησιμοποιήσει όλα τα κοινοβουλευτικά εργαλεία αλλά και τις πολιτικές του δυνατότητες,  για να ενισχυθεί η φωνή τους και να υλοποιηθούν οι διεκδικήσεις τους. Στόχος του παραμένει πάντα η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων τους, αλλά και η ενίσχυση της προόδου των επιχειρήσεων τους και της ευημερίας τους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο