Το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ημαθίας έκοψε την πίτα του (φώτο)

 
Το βράδυ του Σαββάτου (18/2/2023), η ΝΕ ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας διοργάνωσε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, με καλεσμένους και ομιλητές τον βουλευτή Χαλκιδικής του κόμματος Απόστολο Πάνα και τον Διευθυντή της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Θανάση Γκλαβίνα

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της Ν.Ε. Ημαθίας του κόμματος, Σάββας Τσιχλακίδης, ενώ μετά τις ομιλίες των υψηλόβαθμων στελεχών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ παρουσιάστηκαν οι 6 υποψήφιοι βουλευτές της Ημαθίας, στους οποίους δόθηκε ο λόγος για μία σύντομη τοποθέτηση. 

Πρόκειται για τους:

 Αποστόλου Ολυμπία (Οικονομολόγος), Γκιόνογλου Χαράλαμπο (πολιτικός μηχανικός, πρ. Δήμαρχος Αλεξάνδρειας), Δέλλα Αθανάσιο (προσυνταξιούχος ΕΤΑΤ, πρόεδρος ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας), Πάσχου Σοφία (Έμπορο Οικοδομικών Υλικών), Σιδηρόπουλο Αναστάσιο (Γεωπόνος, πρώην βουλευτής), Τσιαμήτρο Νικόλαο (Λογιστής, πρ. αντιδήμαρχος Βέροιας).

Τον λόγο πήρε και ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για Μακεδονία» Χρήστος Παπαστεργίου, ο οποίος μάλιστα εξήρε την αθρόα συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση.

Στη συνέχεια, ο Σάββας Τσιχλακίδης, ο Απόστολος Πάνας και ο Θανάσης Γκλαβίνας έκοψαν την βασιλόπιτα της Ν.Ε. και η τυχερή ήταν η Σοφία Πάσχου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο