Τσικνοπέμπτη στη Βέροια! (φώτο - βίντεο)

Τα κάρβουνα άναψαν από το πρωί της Τσικνοπέμπτης (16/2/2023), σε πολλά μαγαζιά, υγειονομικού και μη ενδιαφέροντος, και φυσικά σε πολλά σπίτια και αυλές. 

Στο εμπορικό κέντρο της Βέροιας δεν θα έλεγες ωστόσο ότι ήταν όλα ένα... ντουμάνι. Διάφορα σημεία έκαναν την διαφορά (βλέπε cafe Da Manha στην Π. Τσαλδάρη, καφέ στην Ιπποκράτους κλπ, πλατειά Εληάς, Plaza στον Περιφερειακό κ.α.). 

Το απόγευμα τα πράγματα στο εμπορικό κέντρο ήταν ακόμα πιο υποτονικά, κάποιοι βέβαια συνέχισαν από το μεσημέρι... Ευχάριστη νότα ήταν το Τμήμα Λαογραφίας της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας και τα χάλκινα που τους συνόδευσαν στο κέντρο της πόλης. 

Μια δυνατή στιγμή "Τσικνοπέμπτης" έζησε η Βέροια το βράδυ, με επίκεντρο τον πεζόδρομο της Έλλης. Εκεί, με τις μελωδίες των Balkan Melody (οι οποίοι το πήραν... σερί από το μεσημέρι στο Plaza), μπορούμε να πούμε ότι ζήσαμε... Αποκριά. 

Εκεί, στο πλαίσιο του 13ου Φεστιβάλ Καρναβαλιού που διοργανώνει το Σωματείο Καταστημάτων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας, τα μαγαζιά έβγαλαν τραπεζάκια έξω, οι ψησταριές άναψαν για τα καλά, τα χάλκινα άρχισαν να παίζουν και το γλέντι άναψε!

Το βίντεο είναι από ζωντανή μετάδοση στην αρχή της εκδήλωσης και είχε σκοπό να... καλέσει τον κόσμο. Λίγα λεπτά μετά, στο σημείο γινόταν το αδιαχώρητο και η οδός Έλλης έζησε στιγμές της προηγούμενης 20ετίας, τότε που δεν έπεφτε... καρφίτσα! 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο