Αποχωρεί από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ο Γιώτης Τσαλουχίδης

Την αποχώρησή του από την θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοίνωσε ο Γιώτης Τσαλουχίδης, για "καθαρά επαγγελματικούς λόγους", όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του. Από την πλευρά του το Δ.Σ. της ΠΑΕ ευχαρίστησε τον κ. Τσαλουχίδη για την συνεργασία και του ευχήθηκε " καλή τύχη και μια μεγάλη καριέρα στην απέναντι όχθη του ωκεανού".

Η ανακοίνωση του Γιώτη Τσαλουχίδη:

Μετά από 2,5 χρόνια ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από την ομάδα που ξεκίνησα και ανδρώθηκα. Οι λόγοι που με αναγκάζουν να αποχωρήσω είναι καθαρά επαγγελματικοί.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπίκα που με εμπιστεύτηκε αυτή την σημαντική θέση στην ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι έκανα το καλύτερο δυνατό. Λυπάμαι που οι κόποι αυτών των χρόνων δεν ευοδώθηκαν, ήταν πραγματικά κρίμα μια τέτοια προσπάθεια να μην ανταμειφτεί όπως της άξιζε.

Ευχαριστώ την τωρινή διοίκηση στο δύσκολο έργο που ανέλαβε, τον κ. Αποστολίδη, τον κ. Διαμάντη, τον κ. Νούλα και τα υπόλοιπα στελέχη, όπως και τους προπονητές από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα μέχρι και σήμερα, για την συνεργασία που είχαμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία μας και εύχομαι ο φετινός στόχος της “Βασίλισσας” να επιτευχθεί.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας μας που αυτή την δύσκολη στιγμή πρέπει να παραμείνουν δίπλα της και να την βοηθήσουν.

Εύχομαι επίσης, ο δεύτερος γύρος να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Ήταν τιμή μου που δούλεψα σε αυτή την ομάδα, σας ευχαριστώ όλους.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ:

Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ανταποκρινόμενη στο αίτημα του τεχνικού της διευθυντή Γιώτη Τσαλουχίδη, για μια ευκαιρία στην επαγγελματική του καριέρα, τον ευχαριστεί για τα 2,5 χρόνια προσφοράς του στην ομάδας, όπου ήταν αρωγός σε όλες τις προσπάθειες, παρόλο που δυστυχώς ο στόχος δεν επιτεύχθηκε.

Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή τύχη και μια μεγάλη καριέρα στην απέναντι όχθη του ωκεανού!

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο