Εκπαίδευση Α' βοηθειών από το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας

 

ΔΤ από 1ο Ε.Κ. Βέροιας: Ακόμη μια, εκπαίδευση στη Βασική Υποστήριξη Ζωής και την Χρήση Απινιδωτή με Ευρωπαϊκή πιστοποίηση, οργανώθηκε το Σάββατο 18-3-2023 από το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας. Η 8η στο 2023.

Εκπαιδευόμενοι, μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας και μέλη του συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων και εκπαιδευτές, εθελοντές της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (ΕΕΕΠΦ) και μέλη της ομάδας Α’ βοηθειών του 1ου ΕΚ Βέροιας. Η εκπαίδευση έγινε σύμφωνα με τα πρότυπα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC). 

Οι εθελοντές της ΕΕΕΠΦ ήρθαν ακόμη μια φορά για μας, από την Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας το απαραίτητο εκπαιδευτικό υλικό για να προσφέρουν τις γνώσεις και τον χρόνο τους.

Ο εθελοντισμός είναι κοινωνική συμπεριφορά που εξυψώνει τις αξίες και τα ιδανικά της ανθρώπινης ζωής και αντισταθμίζει τις τάσεις που επικρατούν σήμερα να αποτιμώνται όλα με χρηματική αξία. Η εκπαίδευση στη Βασική Υποστήριξη Ζωής μετατρέπει ανθρώπους σε φύλακες αγγέλους με γνώσεις και αυτοπεποίθηση. Και αυτό είναι που δίνει δύναμη και χαρά στους εκπαιδευτές να συνεχίζουν.

Η σειρά των εκπαιδεύσεων εντάσσεται σε σχέδιο δράσης του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας για εξωστρέφεια και καλές πρακτικές.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Καλιάνης Στέφανος27/3/23, 9:27 π.μ.

    Να σημειωθεί ότι με έξοδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας και του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων υπάρχει στον χώρο του Δικαστικού Μεγάρου απινιδωτής σε περίπτωση ανάγκης.
    Μακάρι να μην παραστεί ανάγκη να τον χρησιμοποιήσουμε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο