Η λειτουργία του βιολογικού θα συζητηθεί σε ειδική συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση θα κάνει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023, στις 5 το απόγευμα, με μοναδικό θέμα το αίτημα 15 δημοτικών συμβούλων "για τη διατύπωση απόψεων σχετικά με τη λειτουργία της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων της Δ.Ε.Υ.Α. Βέροιας".

Πρόκειται για αίτημα των δημοτικών συμβούλων των παρατάξεων Παύλου Παυλίδη (7 δημοτικοί σύμβουλοι), Αντώνη Μαρκούλη (5 δημοτικοί σύμβουλοι) και των Δ. Τσανακτσίδη (επικεφαλής παράταξης, αλλά δεν συνυπέγραψαν τα υπόλοιπα μέλη), Θ. Θεοδωρίδη και Χρ. Τσιούντα

Να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση θα γίνει σε μέρα και ώρα που δεν συνηθίζεται, καθώς οι συνεδριάσεις γίνονται απογεύματα Δευτέρας ή Τετάρτης, προκειμένου να είναι κλειστή η αγορά. 

Επίσης, ο εργολάβος του έργου Ανδρέας Γκανάτσιος που καλείται να προσέλθει για να δώσει εξηγήσεις μετά από πρόσφατες καταγγελίες για δυσλειτουργία στον βιολογικό, είχε ήδη δηλώσει στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ Στέργιου Διαμάντη ότι δεν προτίθεται να προσέλθει σε οποιαδήποτε συνεδρίαση, καθώς - σύμφωνα πάντα με τον κ. Διαμάντη - "ό,τι ήταν να πει, το είπε". Αυτή η άρνηση προκάλεσε την οργή τόσο του Δημάρχου, όσο και της αντιπολίτευσης και μένει να φανεί αν τελικά ο εργολάβος απαξιώσει στην πράξη του Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου ή αναθεωρήσει και προσέλθει. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο