Όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Βέροιας στο Δημαρχείο...

 

Λίγο η ώρα, λίγο το επαυξημένο ενδιαφέρον του θέματος (βιολογικός), λίγο η ανάγκη να υπάρχει παρουσία και εξοικείωση με τα θέματα του Δήμου, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023 έμελλε να συγκεντρώσει όλους τους - μέχρι σήμερα - υποψηφίους Δημάρχους της Βέροιας!

Καταρχάς, ήταν παρών ο σημερινός Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος για 3η φορά Κώστας Βοργιαζίδης. Επίσης, ήταν παρών ο επικεφαλής των "Συνδημοτών" Παύλος Παυλίδης, του οποίου η δήλωση υποψηφιότητας είναι ακόμα σε ισχύ, καθώς και ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Γιώργος Μελιόπουλος, που ενδέχεται να είναι και πάλι επικεφαλής ή, εναλλακτικά, ο έτερος δημοτικός σύμβουλος της ΛΑΣ, Γιάννης Τσαναξίδης, ο οποίος θα μπορούσε να είναι υποψήφιος. 

Στις θέσεις του... κοινού ήταν όμως και ακόμη δύο υποψήφιοι. Ο Μιχάλης Χαλκίδης (και  υποψήφιοι του συνδυασμού του Δ. Κούγκας, Λ. Τσαβδαρίδης, Γ. Σοφιανίδης, Μπ. Τσιφλίδης και Χρ. Γουναράς) και ο Θεόφιλος Κορωνάς (ακόμα δεν έχει ανακοινώσει υποψηφίους). 

Μάλιστα, σε μία κίνηση ευγενίας, ο Δήμαρχος καλωσόρισε στην αρχή της συνεδρίασης τον κ. Χαλκίδη και τους υποψηφίους του συνδυασμού του. Εκείνη την ώρα δεν είχε έρθει ακόμα ο κ. Κορωνάς, ωστόσο αργότερα ο κ. Βοργιαζίδης δεν επανήλθε στους... χαιρετισμούς (δεν ξέρουμε αν θα το έκανε αν ήταν άλλος βέβαια). 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο